Mobile menu
Nastavlja se proljetni dio prvenstva: Bijeli od 15 sati gostuju u Varaždinu

Nastavlja se proljetni dio prvenstva: Bijeli od 15 sati gostuju u Varaždinu

 
2/2/2020 - 08:18 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Preuzmi Hajduk Digital TV i budi korak ispred! Sve vijesti vezane za temu "Varaždin - Hajduk 0:3 (Varaždin, 2/2/2020)"

Nogometaši Hajduka će pod vodstvom novog trenera Igora Tudora danas od 15 sati na stadionu Anđelko Herjavec odigrati i prvu službenu utakmicu u 2020. godini. Bijeli gostuju u Varaždinu kod istoimenog domaćina u sklopu 20. kola HT Prve lige.

Pripremni period je uspješno završen, sada slijedi natjecateljski dio u kojem će, vjerujemo, hajdukovci implementirati i prezentirati sve ono dobro što su radili u proteklih mjesec dana.

- Veselim se utakmici u Varaždinu da vidimo kako će to izgledati u službenom dvoboju. Momci su bili fenomenalni u posljednjih mjesec dana, sve rade kako treba. Stalno su nova dokazivanja, novi dril, ali dobrim dijelom sam zadovoljan kako su radili i trenirali - poručio je Hajdukov strateg na konferenciji za medije u najavi dvoboja.

Za prvi službeni susret u novoj kalendarskoj godini konkurirat će sljedeća 22 igrača:

5 Hamza Barry, 6 Darko Nejašmić, 7 Leon Kreković, 9 Marin Jakoliš, 10 Mijo Caktaš, 11 Samuel Eduok, 17 Josip Juranović, 18 Nihad Mujakić, 20 Jakov Blagaić, 21 Jairo de Macedo da Silva, 24 Stanko Jurić, 29 Stipe Vučur, 31 Ivan Dolček, 34 Ardian Ismajli, 40 Marin Ljubić, 44 Mario Vušković, 47 Francesco Tahiraj, 55 Stipe Radić, 70 Josip Posavec, 77 Lumbardh Dellova, 91 Tonio Teklić i 93 Bassel Jradi.

Glavni sudac utakmice je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, pomoćnici su mu Marjan Tomas iz Osijeka i Kruno Šarić iz Županje, a četvrti sudac je Goran Pečarić iz Zagreba. U nastavku aktualne natjecateljske sezone se i po prvi put počinje koristiti i VAR sustav. VAR sudac u današnjem ogledu je Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, a asistent VAR suca je Bojan Zobenica iz Velike Gorice. 

2/2/2020 - 08:18 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr