Mobile menu
Nastavlja se MAXtv Prva liga: Bijeli danas od 18 sati gostuju kod Intera

Nastavlja se MAXtv Prva liga: Bijeli danas od 18 sati gostuju kod Intera

 
9/9/2016 - 12:30 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Inter Z. - Hajduk 1:1 (Zaprešić, 10/9/2016)"
Aktivacijski trening uoči dvoboja s InteromAktivacijski trening uoči dvoboja s InteromAktivacijski trening uoči dvoboja s InteromAktivacijski trening uoči dvoboja s InteromAktivacijski trening uoči dvoboja s InteromAktivacijski trening uoči dvoboja s InteromAktivacijski trening uoči dvoboja s InteromAktivacijski trening uoči dvoboja s InteromAktivacijski trening uoči dvoboja s InteromAktivacijski trening uoči dvoboja s InteromAktivacijski trening uoči dvoboja s InteromAktivacijski trening uoči dvoboja s InteromAktivacijski trening uoči dvoboja s InteromAktivacijski trening uoči dvoboja s InteromAktivacijski trening uoči dvoboja s InteromAktivacijski trening uoči dvoboja s InteromAktivacijski trening uoči dvoboja s InteromAktivacijski trening uoči dvoboja s InteromAktivacijski trening uoči dvoboja s Interom
Aktivacijski trening uoči dvoboja s Interom

Nogometaši Hajduka će danas od 18 sati gostovati u Zaprešiću kod Intera u sklopu 8. kola MAXtv 1. HNL. Nakon 8 odigranih kola Bijeli imaju 13, dok je domaćin Inter na šest osvojenih bodova. Tekstualni prijenos dvoboja možete pratiti na našem službenom Twitter profilu.

Trener Marijan Pušnik u najavi utakmice rekao je kako je atmosfera u momčadi dobra i da ono što traži od igrača je puni angažman u ovom dvoboju. 

Bijeli su, kao uvod u zagrijavanje za dvoboj protiv Zaprešićana, jutros na stadionu NK Zagreba u Kranjčevićevoj ulici odradili aktivacijski trening i puni motiva čekaju današnji susret.

Pravdu u dvoboju Intera i Hajduka dijelit će Bruno Marić iz DaruvaraPomoćnici su mu Goran Loparac iz Sladojevaca te Nikola Kečkiš iz Virovitice, dok je četvrti sudac Fran Jović iz Zagreba.

9/9/2016 - 12:30 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr