Mobile menu
Nastavlja se HT Prva liga: Hajdukovci danas gostuju u Gradskom vrtu

Nastavlja se HT Prva liga: Hajdukovci danas gostuju u Gradskom vrtu

 
9/9/2017 - 08:04 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Osijek - Hajduk 2:1 (Osijek, 9/9/2017)"

Nakon dva tjedna reprezentativne pauze nogometaši Hajduka nastavljaju s obvezama u domaćem natjecanju. Bijeli danas gostuju u Gradskom vrtu gdje ga od 19 sati dočekuje domaćin Osijek. Šesto je to prvenstveno gostovanje za hajdukovce u prvih osam kola, a nakon njega će igrači Joana Carrilla igrati pet uzastopnih dvoboja na svom stadionu.

S nestrpljenjem su Bijeli dočekali današnji ogled, a motivacije i samopouzdanja ne nedostaje među Carrillovim igračima. Potvrdio je to i sam Hajdukov trener na jučerašnjoj konferenciji za medije kada je, među ostalim, rekao: 

- U svlačionici imamo dobru atmosferu i razmišljamo na dva načina: realisti smo i gledamo pozitivno. I samo tako možemo ići naprijed.

Poveo je strateg Bijelih jučer u Osijek 18 igrača koji će biti u konkurenciji za današnji susret. U kadru nema ozlijeđenih Tome Bašića i Gustava Carbonierija, dok pravo nastupa za ovu utakmicu nema najnovije pojačanje Bijelih napadač Hugo Almeida. Svjesni su hajdukovci da će domaćin na svom travnjaku biti opasan protivnik, ali jedini i isključivi plan u pripremi susreta je razmišljanje o osvajanju nova tri osvojena boda i učinit će Carrillova momčad sve da to i ostvari.

Djelitelj pravde u susretu protiv Osječana bit će zagrebački sudac Dalibor Mlakar, a pomagat će mu sugrađani Ivica Modrić i Igor Krmar. Četvrti sudac je Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, a delegat dvoboja Dražen Posavec iz Maruševca. Kontrolor suđenja je Miroslav Vitković iz Vinkovaca.

9/9/2017 - 08:04 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr