Mobile menu

73.569

je dio prgave familije.
Hajduk i gotovo!
Nastavak turneje po Dalmaciji: Hajduk gost na proslavama obljetnica Uranije i Neretvanca

Nastavak turneje po Dalmaciji: Hajduk gost na proslavama obljetnica Uranije i Neretvanca

 
8/9/2022 - 17:45 sati
Prva momčad
Foto: hajduk.hr
Hajduk i gotovo - Učlani se!

Nogometaši Hajduka će tijekom reprezentativne stanke odigrati dvije prijateljske utakmice u kojima će uveličati proslave 100 godina postojanja NK Urania Baška Voda i 90 godina Neretvanca iz Opuzena.  Utakmica u Baškoj Vodi na rasporedu je u nedjelju 25. rujna s početkom u 15:30 sati, dok je dva dana nakon, u utorak 27. rujna, zakazan susret u Opuzenu na stadionu Podvornica također u 15:30 sati. 

Nastavak je ovo dolaska Hajduka i obilaska Dalmacije još od prošle godine i prvog susreta na Grudi protiv domaćina Slavena. Bijeli su još igrali susrete u Makarskoj, Kaštel Gomilici, Zadru, a zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta odgođen je prijateljski dvoboj u Jelsi na otoku Hvaru kojemu će se naknadno odrediti termin. 

Bijeli će odraditi nekoliko treninga u Baškoj Vodi, a o terminima i svim ostalim pratećim aktivnostima ćemo pravovremeno obavijestiti javnost na radost svih navijača Bijelih u Makarskom primorju i neretvanskom kraju. Hajduk je prije točno 10 godina igrao prijateljske utakmice u kojima je također bio gost na jubilejima Uranije i Neretvanca.

8/9/2022 - 17:45 sati
Prva momčad
Foto: hajduk.hr