Mobile menu
Nastavak sezone: Hajduk danas protiv Šibenika na Šubićevcu!

Nastavak sezone: Hajduk danas protiv Šibenika na Šubićevcu!

 
22/1/2021 - 07:20 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Šibenik - Hajduk 0:1 (Šibenik, 23/1/2021)"

Nogometaši Hajduka danas od 18.05 sati igraju protiv Šibenika na Šubićevcu u okviru 17. kola HT Prve lige. Prva je to utakmica nastavka sezone za Bijele, ujedno i prvi susret kojeg će voditi novi trener Paolo Tramezzani koji je u ponedjeljak od Bore Primorca preuzeo vođenje momčadi. 

- Prvi dojmovi su pozitivni, u ovim igračima vidim prave profesionalce, odrađuju sve što tražim od njih. Pred nama je prva utakmica, igramo protiv dobre i organizirane momčadi, ali sada sam koncentriran isključivo na ono što mi moramo napraviti. Promijenit ćemo neke stvari, nije samo stvar sustava igre i taktike, treba nam puno više samopouzdanja i moramo pokušati igrati nogomet koji preferiramo - kazao je mister Tramezzani u najavi današnjeg dvoboja. 

Strateg Bijelih danas sigurno neće na raspolaganju imati Kristiana Dimitrova koji mora odraditi suspenziju zbog tri žuta kartona, Leona Krekovića koji pauzira zbog lakše ozljede te Božu Mikulića koji je još uvijek u procesu rehabilitacije.

Bijeli se uoči ove utakmice nalaze na petom mjestu prvenstvene tablice sa 17 osvojenih bodova iz 14 odigranih utakmica, dok Šibenik trenutno zauzima sedmu poziciju s 13 osvojenih bodova iz 14 odigranih utakmica. U prvom međusobnom dvoboju ove sezone Šibenik je na Poljudu pobijedio rezultatom 1:0.

Glavni sudac utakmice je Damir Batinić iz Osijeka, pomagat će mu Marjan Tomas iz Osijeka i Kruno Šarić iz Županje, a četvrti sudac je Andrej Burilo iz Osijeka. 

VAR sudac je Dario Bel iz Osijeka, a asistent VAR suca je Goran Pataki iz Đakova. 

22/1/2021 - 07:20 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr