Mobile menu
Naš Hajduk predstavio jedinstvenu monografiju, ekskluzivnu zahvalu za svoje donatore!

Naš Hajduk predstavio jedinstvenu monografiju, ekskluzivnu zahvalu za svoje donatore!

 
8/6/2017 - 15:22 sati
Ostale vijesti
Foto: Naš Hajduk
Sve vezano za Naš Hajduk možete pronaći ovdje

Knjiga "Bili dres u boji" predstavljena je u Trofejnoj sali Hajdukovog stadiona, a udruga Naš Hajduk je kao izdavač najavila i nastavak projekta otkupa dionica kluba, čega će ova monografija biti sastavni dio.

"Za sva vrimena!" je moto pod kojim kreće nastavak otkupa, a knjigu će dobivati samo sudionici ovog donatorskog projekta.

Sama knjiga je opsežno djelo na kojem je Boris Vrdoljak radio godinama, a izdavački dio na kraju je preuzela udruga Naš Hajduk. Na preko 400 stranica prikazani su Hajdukovi dresovi od osnutka kluba do danas. Posebnom tehnikom su digitalno kolorizirani dresovi koji su do sad bili dostupni samo u crno-bijelim fotografijama.

- Ova je knjiga moj cjeloživotni projekt. U nju je utkana sva ljubav prema Hajduku i bilom dresu. Ja sam zadovoljan učinjenim - kazao je autor Boris Vrdoljak, dodajući kako jedva čeka da navijači i ljubitelji bilog dresa ocijene knjigu.

Posebnost knjige je da neće biti u slobodnoj prodaji, već je isključivo namijenjena kao zahvala u nastavku otkupa kluba.

- Knjiga je iduća etapa projekta i predstavlja ekskluzivnu zahvalu članovima. Zahvalio bi se na suradnji svima koji su omogućili realizaciju ove knjige. Posebnost u njoj je i prva  fotografija malog detalja trećeg 'navijačkog' dresa Hajduka za iduću sezonu - rekao je projekt menadžer Našeg Hajduka Tomislav Mikulić, najavljujući tako nastavak otkupa pod sloganom "Za sva vrimena!".

Knjigu su predstavili još i tajnik udruge Naš Hajduk Ivan Rilov, Mateo Perasović, dekan Umjetničke akademije u Splitu te urednik knjige, novinar Damir Šarac, koji je kazao "kad te pozove Naš Hajduk, onda to tako mora biti, građanska je dužnost odazvati se".

8/6/2017 - 15:22 sati
Ostale vijesti
Foto: Naš Hajduk