Mobile menu
Naš Hajduk: Kukoč se učlanio na Skalicama

Naš Hajduk: Kukoč se učlanio na Skalicama

 
23/8/2011 - 18:07 sati
Naš Hajduk
Sve vezano za Naš Hajduk možete pronaći ovdje

Učlanjivanje u Naš Hajduk organizirano po splitskim kvartovima urodilo je plodom. Samo u subotu i nedjelju projektu je pristupilo preko petsto navijača koji su učlanjeni na različitim kvartovskim lokacijama. Projektu je pristupio i Tonći Kukoč koji se učlanio u nedjelju na svojim Skalicama.

Pujanke
U utrku za svojim članovima uključile su se i Pujanke, jedan od najvećih splitskih kvartova. Upisivanje je organizirano u centru na Pujankama od srijede do subote (17-20 h).

Kman
Učlanjivanje na Kmanu u srijedu će proći uz gradela i dobru kapljicu u parku ispred gradskog kotara Kman (17-22 h). Drugi i treći dan navijači se mogu učlaniti u prostorijama gradskog kotara Kman.

Spinut
Spinut također najavljuje masovno učlanjivanje koje započinje danas u Jobovoj ulici (ispred dućana Gavrilović), a trajat će od 18 do 22 sata.

Lokve, Bačvice, Imotski, Biograd, Slavonija...
Već jučer "Naš Hajduk" se proširio na Lokve (u parku nasuprot crkve sv. Petra), te na Bačvice (ispod velikog jedra), a nadmetanje se polako širi i na Torcidine podružnice. Tako će nakon Imotskog, Cetinske krajine, Raba, Županje i ostalih, od srijede biti organizirano u Biogradu, a narednih dana se očekuje ekspanzija po slavonskim gradovima.



foto: Duje Bonačić
preneseno s dalmacijanews.com

 

23/8/2011 - 18:07 sati
Naš Hajduk