Mobile menu
Napokon pred navijačima: Hajduk danas od 21.05 sati igra protiv Slaven Belupa na Poljudu!

Napokon pred navijačima: Hajduk danas od 21.05 sati igra protiv Slaven Belupa na Poljudu!

 
26/6/2020 - 07:35 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Slaven B. 2:1 (Split, 26/6/2020)"

Nogometaši Hajduka danas od 21.05 sati igraju protiv Slaven Belupa u sklopu 31. kola HT Prve lige. Prva je ovo utakmica s gledateljima na Poljudu nakon 114 dana. Bijeli današnji susret dočekuju s petog mjesta na tablici nakon što su u posljednje dvije utakmice upisali poraze od Lokomotive i Varaždina. Hajduk trenutno ima 51 bod, jedan manje od Rijeke i Osijeka te tri manje od Lokomotive. 

- Svjestan sam pozicije na tablici i onoga što znače zadnja dva poraza te kao trener preuzimam puno odgovornost za to. Najbitnija poruka je podrška igračima te molim i publiku da ih danas podrže. Moramo gledati samo sebe i dignuti se iz ove situacije - između ostalog je istaknuo Hajdukov trener Igor Tudor na konferenciji za medije održanoj uoči današnjeg dvoboja. 

Strateg Bijelih danas ne može računati na ozlijeđene Jaira, Stanka Jurića, Nihada Mujakića i Stefana Simića, a Bassel Jradi je van konkurencije zbog tri žuta kartona. 

Hajduk i Slaven Belupu su u aktualnoj sezoni odmjerili snage tri puta, u jedinom susretu na Poljudu Bijeli su slavili s 2:0, dok su Koprivničani kod kuće oba puta pobijedili rezultatom 2:1.

Glavni sudac utakmice je Mario Zebec iz Cestice, pomoćnici su mu Jerko Crnčić iz Vrbovca i Marko Stolnik iz Varaždina, a četvrti sudac je Goran Pečarić iz Velike Gorice. VAR sudac je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, a asistent VAR suca je Miro Grgić iz Osijeka...

26/6/2020 - 07:35 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr