Mobile menu
Nakon 27 dana opet na Poljudu: Bijeli s novim trenerom dočekuju Rudeš

Nakon 27 dana opet na Poljudu: Bijeli s novim trenerom dočekuju Rudeš

 
15/9/2018 - 07:55 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Rudeš 3:1 (Split, 15/9/2018)"
Trening uoči RudešaTrening uoči RudešaTrening uoči RudešaTrening uoči RudešaTrening uoči RudešaTrening uoči RudešaTrening uoči RudešaTrening uoči RudešaTrening uoči RudešaTrening uoči RudešaTrening uoči Rudeša
Trening uoči Rudeša

Točno 27 dana prošlo je od posljednje prvenstvene utakmice na Poljudu. Nogometaši Hajduka u međuvremenu su dobili novog trenera Zorana Vulića koji će nakon 11 godina po prvi put povesti momčad na klupi Hajduka. Zajedno sa svojim pomoćnicima Mladenom Pralijom i Marijom Carevićem predstavljen je u ponedjeljak, danas će od 19 sati u prvenstvenom susretu protiv Rudeša voditi Bijele, a posljednji angažman kao trener Hajduka imao je 2007. godine. 

Zbog tri žuta kartona dvoboj će propustiti Andre Fomitschow te Ahmed Said Said koji još odrađuje suspenziju. Već duže vrijeme ozlijeđeni su Tomislav Duka i Dino Beširović koji su u procesu rehabilitacije nakon operacija. 

- Igrači su svjesni situacije i učinit će sve da iz nje izađemo. Pred nama nije lagan zadatak, ali vjerujem u ove momke i u ovaj Klub, siguran sam da ćemo iz svega izaći jači - poručio je na konferenciji za medije trener Vulić. 

Sudac ogleda je Damir Batinić iz Osijeka, a pomažu mu Tomislav Petrović iz Valpova i Goran Loparac iz Sladojevaca. Četvrti sudac je Marko Cestarić iz Siska. Delegat susreta je Branko Bebić iz Metkovića, a kontrolor suđenja Domagoj Vučkov iz Rijeke.

15/9/2018 - 07:55 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr