Mobile menu
Najveći derbi hrvatskog sporta: Hajduk protiv Dinama od 17 sati

Najveći derbi hrvatskog sporta: Hajduk protiv Dinama od 17 sati

 
2/10/2016 - 08:10 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Dinamo Z. - Hajduk 0:0 (Zagreb, 2/10/2016)"

U 11. kolu MAXtv Prve lige hajdukovci danas od 17 sati gostuju u Maksimiru protiv Dinama u najvećem derbiju hrvatskog sporta. Nakon 10 odigranih kola hajdukovci imaju 20, dok su Modri na 22 boda. Tekstualni prijenos dvoboja možete pratiti na našem službenom Twitter profilu

Momčad Marijana Pušnika u izvrsnoj je formi, u posljednja tri susreta (Slaven Belupo, Jalžabet, Cibalia) postigla je čak 16 pogodaka, a primila svega jedan. 

U momčad se vraćaju dokapetan Nikola Vlašić i Savvas koji su zbog lakših ozljeda preskočili dvoboj protiv Cibalije. Zbog ozljede će nedostajati Ante Erceg, dok su svi ostali igrači treneru na raspolaganju.

Na put u Zagreb krenulo je 19 igrača koji će konkurirati u današnjem susretu, a atmosfera je u taboru Bijelih je pozitivna, upravo onakva kakva i treba biti pred najveći derbi.

Pravdu u današnjem dvoboju Hajduka i Dinama dijelit će Ivan Bebek iz Rijeke, pomoćnici su mu Tomislav Petrović iz Valpova i Miro Grgić iz Osijeka. Četvrti sudac je Željko Frković iz Gospića. Delegat susreta je Ivan Jurina iz Zaboka, a kontrolor suđenja je Miroslav Vitković iz Vinkovaca.

2/10/2016 - 08:10 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr