Mobile menu
Najnovije informacije za navijače vezane uz utakmicu Hajduk - Zrinjski: Osigurane posebne pogodnosti

Najnovije informacije za navijače vezane uz utakmicu Hajduk - Zrinjski: Osigurane posebne pogodnosti

 
9/7/2021 - 10:30 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Pripadaj Hajduku - Učlani se

Kako bi se omogućilo prisustvovanje utakmici što većem broju navijača, Hajduk je u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije odlučio na poseban način izaći u susret svima koji žele doći na prijateljski susret Hajduk - Zrinjski koja se igra u ponedjeljak 12. srpnja s početkom u 21 sati.

Bit će organizirani posebni termini i punktovi za testiranje koje će za ovu svrhu biti moguće obaviti po značajno nižim cijenama. 

Punktovi za testiranje bit će organizirani: 

- na Turskoj kuli: u nedjelju 11. srpnja i ponedjeljak 12. srpnja od 8 do 14 sati,

u krugu stadiona: u ponedjeljak poslijepodne, pred utakmicu, od 17 do 21 sati 

Cijena testiranja samo za ovu prigodu bit će 100 kn za sve koji nisu cijepljeni, a 50 kn za one koji su cijepljeni prvom dozom ili cjepivom koje se daje u jednoj dozi, a kojima od cijepljenja nije prošlo dovoljno dana da bi dobili EU digitalnu COVID potvrdu. 

Kako bi se ostvarilo pravo na nižu cijenu testiranja, potrebno je predočiti iskaznicu o cijepljenju i osobnu iskaznicu. S obzirom na logističke zahtjeve i jednokratno formirane punktove plaćanje testova će biti moguće isključivo u gotovini.

Molimo navijače da testiranje obave na vrijeme jer za ulazak su im potrebni rezultati testa te se u slučaju većeg broja onih koji će se željeti testirati prije same utakmice događati zastoj zbog čega bi mogli propustiti dio susreta.

Prema novoj Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama na utakmicu mogu svi oni koji posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu, što uključuje:

-  osobe cijepljene s obe doze cjepiva protiv bolesti COVID-19 (po primitku druge doze)

- osobe koje su primile prvu dozu cjepiva (22. dan od primitka prve doze s rokom valjanosti od 42 dana od primitka cjepiva za Pfizer i Modernu, odnosno 84 dana za AstraZenecu)

- osobe koje su cijepljene jednom dozom cjepiva, a koje unatrag 180 dana od dana primitka cjepiva imaju pozitivan test)

- osobe koje imaju negativan nalaz PCR testa (ne stariji od 72 sata) ili brzog antigenskog testa (ne stariji od 48 sati)

-  osobe koje su preboljele bolest COVID-19 (11. dan od datuma prvog pozitivnog PCR testa, s valjanošću potvrde 180 dana od datuma prvog pozitivnog PCR testa)

Kako bi se navijači mogli pravoremeno pripremiti na postojeće uvjete sukladno odlukama nadležnih institucija, Klub će ovu utakmicu poduzeti sve mjere koje će vrijediti i za prvu natjecateljsku utakmicu na Poljudu u novoj sezoni, a koja se igra 22. srpnja protiv kazahstanskog Tobola u sklopu 2. pretkola Konferencijske lige. Želja je da zajedno dočekamo spremni početak nove sezone i prvu utakmicu popraćenu hukom poljudskih tribina. 

Svi na Poljud!

9/7/2021 - 10:30 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr