Mobile menu
Najdugovječniji sponzor Kluba: Hajduk i OTP banka potpisali novi sponzorski ugovor

Najdugovječniji sponzor Kluba: Hajduk i OTP banka potpisali novi sponzorski ugovor

 
28/7/2023 - 10:20 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Najdugovječniji sponzor Kluba: Hajduk i OTP banka potpisali novi sponzorski ugovorNajdugovječniji sponzor Kluba: Hajduk i OTP banka potpisali novi sponzorski ugovorNajdugovječniji sponzor Kluba: Hajduk i OTP banka potpisali novi sponzorski ugovorNajdugovječniji sponzor Kluba: Hajduk i OTP banka potpisali novi sponzorski ugovorNajdugovječniji sponzor Kluba: Hajduk i OTP banka potpisali novi sponzorski ugovorNajdugovječniji sponzor Kluba: Hajduk i OTP banka potpisali novi sponzorski ugovorNajdugovječniji sponzor Kluba: Hajduk i OTP banka potpisali novi sponzorski ugovorNajdugovječniji sponzor Kluba: Hajduk i OTP banka potpisali novi sponzorski ugovor
Najdugovječniji sponzor Kluba: Hajduk i OTP banka potpisali novi sponzorski ugovor

Novim sponzorskim ugovorom OTP banka je potvrdila svoj status najdugovječnijeg sponzora HNK Hajduk. Sponzorstvo se produžuje na sljedeće dvije godine, a ugovor su na Poljudu svečano potpisali predsjednik Uprave HNK Hajduk Lukša Jakobušić te član Uprave OTP banke Zvonimir Akrap. Potpisivanju ugovora su prisustvovali Marinka Akrap i Ivan Matana, članovi Uprave Hajduka te Silvija Bareša, direktorica korporativnih komunikacija OTP banke.

 - Čestitam Hajduku osvajanje još jednog Kupa i uspješan početak nove natjecateljske sezone. Ponosni smo što nastavljamo ovo značajno partnerstvo koje još jednom potvrđuje našu duboku povezanost sa Splitom i cijelom Dalmacijom odakle uostalom i mi potičemo. Veliki značaj pridajemo daljnjem razvijanju našeg poslovanja upravo ovdje, ali isto tako naš fokus je na tome da budemo dijelom svega što čini Dalmaciju, a Hajduk to zasigurno i je.“ – istaknuo je Zvonimir Akrap, član Uprave OTP banke prilikom potpisivanja Ugovora.

Lukša Jakobušić, predsjednik Uprave HNK Hajduk, izrazio je zadovoljstvo produženjem ove suradnje te zadržavanjem najdugovječnijeg sponzora Kluba

- Ovaj tjedan smo zaredali s potpisima sponzorskih ugovora s tvrtkama koje su dugo s nama, koje su najznačajnije i među pet po financijskoj vrijednosti. Jedna od takvih je i OTP banka koja je od 1967. prisutna u Klubu, a zadnjih 15 godina i na dresu što je iznimno značajno s obzirom da znamo da tu nemamo toliko mjesta, a oni su tu gotovo cijelo vrijeme. Produžujemo novi dvogodišnji sponzorski ugovor s istom energijom zahvaljujući ponajviše članu Uprave g. Zvonimiru Akrapu, istinskom hajdukovcu koji je dugo ovdje s nama te Balaszu Bekeffyju, predsjedniku Uprave bez kojeg ovi potpis ne bi bio moguć, a koji pomaže dalmatinski sport, posebno Hajduk - poručio je predsjednik Jakobušić.

28/7/2023 - 10:20 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr