Mobile menu
Na startu prvenstva pioniri i kadeti dočekuju Varaždin (VIDEO)

Na startu prvenstva pioniri i kadeti dočekuju Varaždin (VIDEO)

 
22/8/2023 - 09:09 sati
Akademija
Foto: Hajduk.hr

Hajdukovi pioniri i kadeti u srijedu započinju natjecanje u novoj sezoni 1. HNL. Bijeli na Poljudu dočekuju Varaždin. Nakon dvostruke krune u prošloj sezoni, pioniri u potpuno novom sastavu kreću prema novim izazovima. Na klupi nije bilo promjena, trener će i u sezoni 2023/24 biti Zlatko Jerković.

- Već smo zaboravili prošlu trofejnu sezonu i fokusirani smo na ono što slijedi. S nama je nova generacija pionira, iza nas proces doselekcije i šest tjedana rada. Zadovoljni smo s kadrom, popunili smo se u svim linijama i imamo kvalitetnu konkurenciju od 20-ak igrača. Očekuju nas dvije utakmice u pet dana, ali fokusirani smo samo na Varaždin koji ima vrlo talentiranu generaciju 2009. godišta. Prikupili smo određene informacije i spremno dočekujemo start prvenstva – zaključio je trener Hajdukovih pionira. Cijeli razgovor s trenerom Jerkovićem pogledajte na HDTV .

S istim protivnikom u srijedu će se sastati i kadeti, čije kormilo je prije dva mjeseca preuzeo Jure
Ivanković.

- Zadovoljan sam s ovih šest tjedana priprema. Odradili smo sve što je trebalo u taktičkom pogledu i dosta se podigli fizički. Jedva čekamo početak prvenstva. Imamo i nekoliko igrača mlađeg godišta koji su tehnički i fizički na kadetskom nivou i sigurno ćemo ih koristiti. Na startu nas čeka Varaždin na Poljudu, ne znamo mnogo o njima, ali skoncentrirani smo na svoju izvedbu, ako ona bude na željenom nivou, neće biti problema – uvjerava trener kadeta.

Cijelu izjavu trenera Ivankovića pogledajte OVDJE .

Utakmice pionira i kadeta Hajduka i Varaždina igraju se u srijedu u 17.00 i 18.45 h, ulaz je slobodan, a možete ih izravno pratiti i na HDTV .

22/8/2023 - 09:09 sati
Akademija
Foto: Hajduk.hr