Mobile menu
Na Poljudu službeno predstavljen novi trener Bijelih Paolo Tramezzani

Na Poljudu službeno predstavljen novi trener Bijelih Paolo Tramezzani

 
18/1/2021 - 14:39 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Službeno predstavljanje novog trenera Paola TramezzanijaSlužbeno predstavljanje novog trenera Paola TramezzanijaSlužbeno predstavljanje novog trenera Paola TramezzanijaSlužbeno predstavljanje novog trenera Paola TramezzanijaSlužbeno predstavljanje novog trenera Paola TramezzanijaSlužbeno predstavljanje novog trenera Paola TramezzanijaSlužbeno predstavljanje novog trenera Paola TramezzanijaSlužbeno predstavljanje novog trenera Paola TramezzanijaSlužbeno predstavljanje novog trenera Paola TramezzanijaSlužbeno predstavljanje novog trenera Paola TramezzanijaSlužbeno predstavljanje novog trenera Paola TramezzanijaSlužbeno predstavljanje novog trenera Paola TramezzanijaSlužbeno predstavljanje novog trenera Paola TramezzanijaSlužbeno predstavljanje novog trenera Paola TramezzanijaSlužbeno predstavljanje novog trenera Paola Tramezzanija
Službeno predstavljanje novog trenera Paola Tramezzanija

Novi trener Bijelih, Mister Paolo Tramezzani, danas je i službeno predstavljen na konferenciji za medije održanoj na Poljudu. 

- Hvala predsjedniku i sportskom direktoru što vjeruju u mene. Znam koliko je važan ovaj klub, svjestan sam njegove povijesti i značaja za navijače koji žive s njim. Velika mi je čast biti ovdje i obećavam da ću dati sve od sebe. Možemo napredovati, ova sezona je važna za nas i imamo se boriti za još puno toga. Već u petak nas čeka utakmica protiv Šibenika i želim da momčad stekne samopouzdanje te da vjeruje u ono što radimo - kazao je u uvodnom predstavljanju Mister Tramezzani. 

Predsjednik Uprave Lukša Jakobušić prethodno se zahvalio treneru Bori Primorcu koji se vraća na mjesto voditelja Akademije HNK Hajduk "Luka Kaliterna". 

- Prije svega želim zahvaliti gospodinu Primorcu na ovih mjesec i pol dana u kojima je stao za Klub, hvala mu na svemu što je napravio, dao je svoj veliki obol. Sve je radio bez da se jednom požalio na nešto, iako mi je odmah rekao da je njegovo prirodno mjesto Akademija i da se želi tamo vratiti. Mislim da smo sada dovođenjem Paola Tramezzanija kompletirali stručni dio Kluba - kazao je predsjednik Uprave, prepustivši zatim riječi sportskom direktoru Nikoličiusu

- Cilj nam je bio što prije pronaći trenera. U užem izboru imali smo desetak imena, a nakon što smo uzeli u obzir sve parametre donijeli smo odluku da je Paolo Tramezzani najbolji izbor za nas. Karizmatičan je i energičan trener, trebao nam je netko poput njega tko može podići ekipu. Dokazao se tijekom svoje trenerske karijere u situacijama koje nisu idealne, što nam je bilo jako važno. Sigurni smo da ćemo uz njegovo vodstvo postići naše ciljeve - zaključio je sportski direktor Mindaugas Nikoličius. 

Više pogledajte u videoprilogu...

18/1/2021 - 14:39 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr