Mobile menu
Na Poljudu održana dodjela zahvalnica donatorima u projektu Za sva vrimena

Na Poljudu održana dodjela zahvalnica donatorima u projektu Za sva vrimena

 
18/10/2020 - 11:54 sati
Ostale vijesti
Sve vezano za Naš Hajduk možete pronaći ovdje

Na Poljudu su svečano dodijeljene zahvalnice za prvih nekoliko stotina članova koji su svojim uplatama dosegli iznos od 7500 kuna i tako osigurali da njihovo ime bude upisano u parku Za sva vrimena. Dodjela je održana u dva dijela, kako bi se osigurale propisane epidemiološke mjere.

- Projekt Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica Hajduka i još jedan dokaz neraskidive i trajne povezanosti navijača i Kluba. Kada smo krenuli u ovaj projekt 2016. godine cilj je bio da Hajduk ostane klub svojih navijača. U četiri godine smo prikupili 13.5 milijuna kuna. Vi ste zalog da ćemo otkupiti sve dionice i da će Hajduk biti naš - rekao je tajnik udruge Naš Hajduk, Luka Domikulić.

- Torcida je osnivač Našeg Hajduka, ta veza je neraskidiva. Otkup dionica Hajduka je zajednički prioritet. Potrudite se i dalje da animirate svoje prijatelje da što bržo dođemo do cilja’, rekao je predsjednik KNH Torcida Ante Bakalić.

Potom je krenula i dodjela zahvalnica donatorima, pločica s ugraviranim imenima i prezimenima donatora koje će se nalaziti i u parku Za sva vrimena. Boro Primorac, Ivan Gudelj, Mario Pašalić i Senijad Ibričić dio su velikana čija će imena vječno biti uz Hajduk.

-Ponosan sam što je moje ime zapisano u parku Za sva vrimena i smatram da bi svaki član Hajduka trebao biti tu, uz Hajduk jer tu mu je mjesto, kazao je Boro Primorac, bivši igrač Hajduka i voditelj Akademije Luka Kaliterna.

Senijad Ibričić nije mogao biti na dodjeli, ali se prisutnima obratio video porukom.

- Drago mi je da će moje ime biti upisao na stadionu gdje sam proživio najljepše trenutke svoje karijere i da će tu biti za sva vremena. Svi znamo da su navijači pokretač Hajduka i drago mi je da će moje ime biti među njima, jer i ja sam dio njih, kazao je Ibričić.

Osim bivših igrača, u Parku je upisano i ime profesora Josipa Barača koji je dao prijedlog da se klub Hajduk zove, Vjenceslava Žuvele, Žana Ojdanića, Pave Grubišića Čabe, Ivana Mate Blaževića, Lovre Buljana i mnogih drugih koji su cijeli život pripadali Hajduku, ali nažalost više nisu s nama. 

U drugom dijelu dodjele zahvalnice su dobili predstavnici Društava prijatelja Hajduka i Torcidinih podružnica - od Dubrovnika, preko Makarske, Splita, Zadra, Zagreba i Osijeka pa sve do New Yorka, čija su imena također biti upisana u vječnost. Nakon dodjele donatori su fotografirani u Parku sa svojom zahvalnicom, a svi koji su došli na dodjelu imali su priliku izabrati svoju fotografiju ili video koji ih veže uz Hajduk i upisati ih kao trag pomoću aplikacije “Moj trag za sva vrimena”.

Službeno otvorenje parka Za sva vrimena bit će organizirano čim epidemiološka situacija bude povoljnija, jer će to biti događaj koji će, poput imena donator, također ostati upisan u povijest.

Projektu se možete priključiti na zasvavrimena.nashajduk.hr.


18/10/2020 - 11:54 sati
Ostale vijesti