Mobile menu
Na Poljudu mladi vratari iz svih dijelova Hrvatske

Na Poljudu mladi vratari iz svih dijelova Hrvatske

 
20/6/2018 - 20:22 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Na Poljudu se održava ''Nogometni kamp vratara HNK Hajduk'' za dječake rođene od 2004. do 2011. godine. Šestorica trenera iz Hajdukove Akademije osnovnim trenerskim vještinama podučavaju 54 polaznika među kojima je i jedna djevojčica, Antonela Torlak. Među polaznicima su mladi vratari iz svih dijelova Hrvatske, a nekoliko ih je stiglo i iz inozemstva.  

Jure Ćuk došao je iz Siska i oduševljen je s prva dva dana na Poljudu.
- Imam 13 godina, igram u HNK Segesti i prvi put sam u Hajdukovom kampu. Tata je vidio obavijest o prijavama za kamp, a meni se to učinilo kao lijepa prilika da steknem neka nova znanja, upoznam klub i grad.

Jedanaestogodišnji Dominik Pezelj stigao je iz Rijeke, prvi put je na Poljudu i ovo mu je prvo iskustvo u kampu vratara.
- I ja sam došao na očevu sugestiju, branim u Pomorcu iz Kostrene, a ovdje sam došao s još jednim riječkim prijateljem i lijepo nam je u Splitu.

Karlo Jurak ima 13 godina i u ''Nogometni kamp vratara HNK Hajduk'' stigao je iz Pule. 
- Branim u starijim pionirima Istre 1961 a ovo mi je prvi put da sam na Poljudu. U Split sam stigao s roditeljima, lijepo nam je ovdje, uživam u treninzima i boravku na ovom lijepom stadionu.

Niki Pavičiću Ivelji sa splitskog Sućidra ovo je prvi put da se prijavio u jedan kamp. 
- Imam 10 godina i treniram u splitskom Adriaticu. Branio sam na ligaškim i kup utakmicama protiv Hajduka, ovo mi je prvi put u Hajdukovom dresu. Odlično mi je bilo ova prva dva dana, ekipa je super, treneri isto tako i uživamo u svakom treningu.

Polaznici su u utorak odslušali dva predavanja, a posljednjeg dana predviđen je završni turnir, kao i druženje s Hajdukovim prvotimcima.

20/6/2018 - 20:22 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr