Mobile menu
Mujakić odradio prvi trening s Bijelima

Mujakić odradio prvi trening s Bijelima

 
21/1/2020 - 20:03 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2020."
Prvi trening Nihada MujakićaPrvi trening Nihada MujakićaPrvi trening Nihada MujakićaPrvi trening Nihada MujakićaPrvi trening Nihada MujakićaPrvi trening Nihada MujakićaPrvi trening Nihada MujakićaPrvi trening Nihada MujakićaPrvi trening Nihada MujakićaPrvi trening Nihada MujakićaPrvi trening Nihada MujakićaPrvi trening Nihada MujakićaPrvi trening Nihada Mujakića
Prvi trening Nihada Mujakića

Nakon što je jučer potpisao ugovor s Hajdukom, 21-godišnji stoper Nihad Mujakić danas je na pripremama u turskom Beleku odradio svoj prvi trening s Bijelima. Mujakić je nekoliko dana bio van trenažnog procesa pa je prvi dan radio odvojeno od ostatka momčad s kondicijskim trenerom Šimom Veršićem, a već sutra trebao bi po rasporedu odraditi oba planirana treninga. 

Trener Igor Tudor jutros je oslobodio igrače obveza nakon što su jučer odigrali treću pripremnu utakmicu u kojoj su rezultatom 3:1 svladali makedonski Vardar, a već popodne Bijeli su se vratili svojim uobičajenim zadacima. Treninzima se u potpunosti vratio Jairo koji je u prvoj utakmici protiv Grasshoppera zadobio lakšu ozljedu koljena, kao i Ivan Dolček koji je propustio zadnje dvije utakmice, također zbog manje povrede. 

Po posebnom programu još uvijek rade Lumbardh Dellova koji je dobio jak udarac u koljeno u dvoboju s Honvedom, te Anthony Kalik koji ima manjih problema s aduktorom. Mario Vušković se polako počeo priključivati redovnim treninzima s ostatkom ekipe. 

Dodajmo kako je kompletna struka vezana za prvu momčad na okupu u Beleku u posljednjih nekoliko dana. Treneru Tudoru, njegovom stručnom stožeru i igračima priključili su se i savjetnik za sportsku politiku Mario Stanić te sportski direktor Ivan Kepčija, a prekjučer je u Hajdukovu zimsku pripremnu bazu stigao i predsjednik Uprave Marin Brbić

21/1/2020 - 20:03 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr