Mobile menu
Mnoštvo navijača na svečanom otvorenju novog Hajdukovog Fan shopa u Zadru

Mnoštvo navijača na svečanom otvorenju novog Hajdukovog Fan shopa u Zadru

 
20/5/2023 - 16:30 sati
Ostale vijesti
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Svečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u ZadruSvečano otvoren novi Fan Shop u Zadru
Svečano otvoren novi Fan Shop u Zadru

U subotu je u Zadru svečano otvoren novi Hajdukov Fan shop, smješten u samom srcu grada, u Širokoj ulici 14. 

Mnoštvo Hajdukovih navijača iz Zadra i okolice pohodilo je danas ovu lokaciju, bilo je zaista živo u centru grada, a posebno je poklonike Bijelih razveselio dolazak prvotimaca, Gerga Lovrencsicsa te njihovog legendarnog Zadranina, Danijela SubašićaIgrači su podijelili bezbroj autograma, strpljivo su se fotografirali s navijačima, a za dobro raspoloženje, osim njih dvojice, pobrinuo se DJ i Hajdukova službena maskota Rico. 

U društvu Subašića i Lovrencsicsa, novi Fan shop, tek drugi izvan Splita, svečano je otvorila članica Uprave HNK Hajduk Marinka Akrap

- Dojmovi su fenomenalni. To smo i očekivali poznavajući navijače iz Zadra i okolice, tako da nam ovaj sjajan odaziv nije nikakvo iznenađenje. Ovo je naš četvrti Fan shop, dva imamo u Splitu, na Poljudu i Trgovačkom centru Joker, jedan u Makarskoj i sada ovaj u Zadru. U našoj strategiji odredili smo da krećemo i prema navijačkoj zajednici u drugim sredinama jer Hajduk nije samo Split, Hajduk je puno više od toga. Isto tako, upravo zbog turizma, želimo otvoriti i trgovine u Dubrovniku i na Hvaru.Tamo gdje imamo dobru navijačku podlogu, baš tu imamo i šanse za otvaranje novih trgovina - kazala je Marinka Akrap prilikom otvorenja zadarskog Fan shopa. 

Fan shop u Zadru je mjesto koje će biti oaza za sve istinske navijače Hajduka, gdje će moći pronaći najnoviju i najatraktivniju opremu, suvenire i sve što je potrebno da iskažu svoju pripadnost prema voljenom klubu, ali i mjesto za kupnju službenih proizvoda za sve simpatizere te posjetitelje i turiste ovog bisera Dalmacije. 

HNK Hajduk prije svega ima snažnu povijesnu povezanost s gradom Zadrom. Naime, Hajduk je osnovan 13. veljače 1911. godine odobrenjem Carskog kraljevskog namjesništva u prostoru Providurove palače u Zadru, a sam Zadar i njegova okolica velika su navijačka baza i podrška.

Otvorenje Fan shopa u Zadru označava važan korak u jačanju veze između Hajduka i njegovih vjernih navijača u ovom dijelu Dalmacije. Grad Zadar ima bogatu sportsku tradiciju i strast koju gaji prema nogometu, stoga smo sigurni da će ovo postati nezaobilazno mjesto za sve zaljubljenike u nogomet i Hajduk.

20/5/2023 - 16:30 sati
Ostale vijesti
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr