Mobile menu
Mladi vratar Perić dogovorio s Hajdukom produženje suradnje

Mladi vratar Perić dogovorio s Hajdukom produženje suradnje

 
17/12/2021 - 12:52 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Perić dogovorio produženje suradnjePerić dogovorio produženje suradnjePerić dogovorio produženje suradnje
Perić dogovorio produženje suradnje

Devetnaestogodišnji vratar Ivan Perić dogovorio je danas produženje ugovora s Hajdukom do ljeta 2023. godine. Ivan je proteklog ljeta priključen treninzima prve momčadi, nakon što je polusezonu odradio na posudbi u Neretvancu. 

- Ivan je tijekom ove polusezone iskazao značajan napredak i podigao svoje vratarske kvalitete na viši nivo kroz trenažni proces. Na dobar način je iskoristio priliku da svakodnevno trenira s iskusnim vratarima poput Kalinića, Subašića i Posaveca te od njih uči i upija prijeko potrebno znanje. Isto tako prethodno je pokazao vratarske kvalitete na posudbi u redovima Neretvanca s kojim Hajduk ima jako dobru suradnju. Svojom pozitivnom energijom uvelike doprinosi dobroj atmosferi u svlačionici i na treninzima i jako je značajan za momčad - istaknuo je sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

HNK Hajduk i stoper Lumbardh Dellova dogovorili su sporazumni raskid ugovora. Za Bijele je upisao ukupno tri službena nastupa. Lumbardhu želimo puno sreće i uspjeha u nastavku karijere.

17/12/2021 - 12:52 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr