Mobile menu
Mlađi početnici II osvojili Medulin Cup 22

Mlađi početnici II osvojili Medulin Cup 22

 
2/5/2022 - 09:50 sati
Akademija
Foto: hajduk.hr

Tri selekcije Akademije HNK Hajduk Luka Kaliterna sudjelovale su na Medulin Cupu 22 i osvojile po jedno prvo, drugo i treće mjesto.

Turnir je osvojila najmlađa selekcija - mlađi početnici II. Nakon osvojenog drugog mjesta u skupini, igrači trenera Josipa Vardića u četvrtfinalu su pobijedili HAŠK s 5:0, a onda u polufinalu eliminirali Dinamo boljim izvođenjem kaznenih udaraca. U finalu je Hajduk pobijedio Lokomotivu s 4:1 te se kući vraćaju s pobjedničkim peharom i priznanjem za najboljeg igrača turnira.

Početnici trenera Danijela Vuškovića bili su prvi u skupini, a u četvrtfinalu su uvjerljivo pobijedili Istru 1961 s 4:0. Hajduk je potom u polufinalu pobijedio Rijeku s 2:0, a u finalu je nakon 0:0 protiv Vojvodine poražen nakon izvođenja kaznenih udaraca.  Najbolji strijelac turnira dolazi iz redova Hajduka. 

Treće mjesto na turniru osvojili su mlađi pioniri II, trenera Roka Španjića. Prvi protivnik nakon prolaska skupine Bijelima je bio Dinamo, Hajduk je pobijedio s 1:0. U polufinalu su Bijeli poraženi od Lokomotive s 2:0,  a u utakmici za treće mjesto su pobijedili Maribor s 1:0. Hajduk je imao najboljeg vratara turnira.

Čestitke svim igračima i trenerima na uspješnom nastupu!

2/5/2022 - 09:50 sati
Akademija
Foto: hajduk.hr