Mobile menu
Mlađi početnici II osvojili drugo mjesto na turniru Mali Uskok

Mlađi početnici II osvojili drugo mjesto na turniru Mali Uskok

 
8/9/2019 - 20:18 sati
Akademija
Foto: Ivica Čavka
Preuzmi Hajduk Digital TV i budi korak ispred!

Dvije najmlađe selekcije Hajdukove akademije nastupile su na turniru Mali Uskok u Klisu.  Jedni i drugi nastupili su u godinu dana starijoj konkurenciji.  

Mlađi početnici II (2012.) trenera Ante Puljiza došli su do finala, gdje su poraženi od Uniona s 3:1. Bijeli su u skupini ostvarili tri pobjede (Dugopolje 3:0, Bili as 2:0, Union 2:1) te poraz 2:3 od Adriatica. U polufinalu je Hajduk igrao protiv Solina i nakon 2:2 u regularnom tijeku susreta bio uspješniji u izvođenju kaznenih udaraca (3:1) te ostvario plasman u finale. U borbi za pobjednički trofej Bijeli su još jednom igrali protiv Uniona i izgubili s 3:1

Mlađi početnici trenera Dejana Tomića osvojili su četvrto mjesto. Bili su uvjerljivi u skupini i ostvarili tri pobjede (Spinut 3:1,  Trogir 2:0 i Omladinac 1:0). U četvrtfinalu je nakon utakmice bez pogodaka eliminiran RNK Split boljim izvođenjem kaznenih udaraca (6:5), a  u polufinalu su mladi Hajdukovci poraženi od Solina s 2:1. U utakmici za treće mjesto bolja je bila momčad Jadrana (KS) i ostvarila pobjedu od 6:3.  

8/9/2019 - 20:18 sati
Akademija
Foto: Ivica Čavka