Mobile menu
Mlađi pioniri osvojili turnir u Zagrebu, početnici II pobjednici Crikvenica Cupa

Mlađi pioniri osvojili turnir u Zagrebu, početnici II pobjednici Crikvenica Cupa

 
16/6/2019 - 20:00 sati
Akademija
Foto: hajduk.hr

Hajdukovi mlađi pioniri (2006) osvojili su prvo mjesto na turniru Šparta Elektra, odigranom u Zagrebu. Mladi hajdukovci u skupini su pobijedili Kustošiju (2:1), Trešnjevku (2:0) i domaćina Šparta Elektru (5:0). 

Protivnik Bijelih u četvrtfinalu bila je momčad Devetke , a Hajduk je slavio s 2:1. Nastup u finalu osiguran je pobjedom od 3:0 protiv Rudeša, a u borbi za pobjednički pokal, Hajduk je pobijedio Lučko s 2:0.

Kombiniranu momčad sastavljenu od igrača koji su upravo trijumfom završili ligaško natjecanje i igrača iz dopunske selekcije vodili su treneri Matija Mijandrušić i Mate Radić.


Početnici II (U-10) na turniru Crikvenica Cup također su došli do pobjedničkog pokala. Momčad trenera Roberta Jurice u sedam utakmica nije primila gol i do pobjedničkog pokala je došla uz gol razliku 26:0. Nakon uvjerljivog prvog mjesta u skupini, Bijeli su do finala došli pobjedama protiv Opatije (4:0), Rijeke (1:0) i Halubjana (3:0). U finalu je Hajduk pobijedio Sesvete s 1:0.

Mlađi početnici (U-9) trenera Dejana Tomića također su turnir u Crikvenici završili bez primljenog pogotka, ali i bez plasmana u završnicu. Nakon četiri pobjede u skupini, ova selekcija u osmini finala je odigrala bez pogodaka protiv Maksimira te je eliminirana nakon izvođenja kaznenih udaraca.

Na isti način od turnira su se oprostili i mlađi početnici II (U-8) trenera Ante Puljiza. Nakon prolaska skupine i pobjede od 5:0 protiv Halubjana, utakmica četvrtfinala protiv Slaven Belupa završena je rezultatom 1:1, a momčad iz Koprivnice plasirala se u polufinale boljim izvođenjem kaznenih udaraca.

16/6/2019 - 20:00 sati
Akademija
Foto: hajduk.hr