Mobile menu
Mlađi pioniri II osvojili Makarska Cup, pioniri II treći u Vukovaru

Mlađi pioniri II osvojili Makarska Cup, pioniri II treći u Vukovaru

 
28/4/2019 - 22:33 sati
Akademija
Foto: hajduk.hr

Pobjednički pehar Makarska Cupa na Poljud su donijeli mlađi pioniri II. Igrači trenera Roka Kurtovića u četvrtfinalu su pobijedili Neretvu s 3:0, a plasman u finale su osigurali pobjedom protiv Bambinosa od 3:1. U borbi za pobjednički pehar Hajduk je bio bolji od Slavije Prag i ostvario pobjedu od 2:0. 

U Makarskoj je nastupila i dopunska selekcija U-10 i pod vodstvom trenera Nene Grubišića u borbi za treće mjesto pobijedila Gospić s 2:0. 


Hajdukovi pioniri II osvojili su treće mjesto u Vukovaru na jakom Međunarodnom nogometnom turniru U-14. Na turniru je nastupilo 17 momčadi iz Hrvatske, Njemačke, Austrije, Švicarske, Švedske i Sjeverne Amerike, a utakmice su odigrane na stadionima HNK Vukovar 1991, HNK Radnički, HNK Mitnica i Ivan Barun. Mladi Hajdukovci pod vodstvom trenera Matije Mijandrušića završili su turnir neporaženi te su najefikasnija momčad iz čijih redova dolazi i najbolji strijelac turnira. Bijeli su u skupini osvojili prvo mjesto pobjedama protiv Gorice od 8:1, Intera 6:1 i remijem 2:2 protiv njemačkog HSK. U polufinalu je Hajduk eliminiran od Osijeka nakon izvođenja kaznenih udaraca. Bijeli su u utakmici za treće mjesto pobijedili Rijeku s 3:1.


Uspješna je bila i momčad dopunske selekcije U-14 koja je pod vodstvom trenera Josipa Vardića na Makarska cupu osvojila drugo mjesto. I oni su bili stopostotni u skupini, a put do finala vodio ih je preko Sarajeva i Zadra, dok je u finalu bolji bio RNK Split. 

28/4/2019 - 22:33 sati
Akademija
Foto: hajduk.hr