Mobile menu
Mladi hajdukovci najbolji u Vukovaru!

Mladi hajdukovci najbolji u Vukovaru!

 
1/7/2010 - 13:48 sati
Akademija

Nije ni čudo što se hajdukovci ponose svojom Omladinskom školom, nova potvrda kvalitete i talenta i među najmlađim igračima s Poljuda stiže iz Vukovara. Hajdukovci Tea Pirije (1996. godište) osvojili su danas 8. Memorijal hrvatskih branitelja, pobjedivši u finalu Dinamo s 2:1!

Redom su mladi Splićani bili bolji od Hrvatskog dragovoljca (3:0), Varteksa (5:0) i Šibenika (3:1), u polufinalu su porazili Osijek (2:1), a trofej najbolje hrvatske momčadi podigli su nakon slavlja nad vršnjacima iz Maksimira. Ukupna gol razlika mladih hajdukovaca je 15:2, čime dokazuju svoju superiornost!

- Dinamo nam je samo jednom zapucao, mogli smo i uvjerljivije slaviti - ponosan je učinkom svojih igrača bio trener Pirija.

Najbolji igrač turnira je hajdukovac Ante Blažević, a vratar također iz pobjedničke momčadi, kapetan Hajduka - Ivo Grbić.

Ovo je bila deseta utakmica između Hajduka i Dinama ove sezone u mlađim uzrasnim kategorijama (službene i prijateljske). Hajduk je slavio četiri puta, pet utakmica je završilo bez pobjednika, jednom je slavio Dinamo...

1/7/2010 - 13:48 sati
Akademija