Mobile menu
Mlade nadolazeće snage: ''Sretni smo, ove pripreme će nam puno značiti u budućem razvoju''

Mlade nadolazeće snage: ''Sretni smo, ove pripreme će nam puno značiti u budućem razvoju''

 
29/1/2018 - 18:15 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2018."
Mladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremamaMladi hajdukovci na pripremama
Mladi hajdukovci na pripremama

Iza nogometaša Hajduka su tri tjedna zimskih priprema. Među igračima koji se nalaze u trenažnom procesu za nastavak sezone je i šest mladih, perspektivnih hajdukovaca čije vrijeme tek dolazi: Michele Šego, Domagoj Bradarić, Tonio Teklić, Franko Kovačević, Darko Nejašmić i Ivan DelićSvi navedeni participirali su u prvom dijelu sezone u utakmicama druge momčadi Bijelih, neki od njih već su ostvarili prve seniorske nastupe. Odlazak na pripreme nagrada je dobar rad u prethodnom razdoblju, a zasigurno i poticaj za budući razvoj. Svaki od njih imao je određenu minutažu u tri pripremne utakmice koliko su ih Bijeli odigrali u Beleku.

- Vrlo mi je dobro poznato kako idu svi procesi i koliko je osjetljiv i dug put u odgajanju mladog kvalitetnog igrača. Znam koliko njima znači bitno što su ovdje i što se ovo sve oko njih događa. Rekao sam da ih neću povesti pro forme, nego da ću im dati priliku što kroz treninge što kroz utakmice. Momci uzvraćaju na najbolji mogući način i što se tiče njihovog rada imam velikog razloga za zadovoljstvo. - poručio je trener Bijelih Željko Kopić.

- Započeli smo jako od početka priprema i jedino tako mi mladi možemo napredovati. Angažman je stopostotni od prvog dana. Svi su nas lijepo prihvatili, veliko mi je zadovoljstvo trenirati s iskusnijim igračima i slušati njihove savjete. - Bradarić je prvi put na pripremama i uživa u svakom trenutku rada i treninga.

- Dobro smo se uklopili u momčad. Odrađujemo pripreme na najbolji mogući način. Idemo korak po korak, trebamo biti ustrajni na treninzima, a uspjeh će sam po sebi doći. Drago mi je što je trener Kopić svim mladim igračima dao priliku na utakmicama, to nam je svakako dodatan poticaj za daljnji rad. - Nejašmić nije skrivao oduševljenje što mu se pružila mogućnost odlaska na pripreme s prvom momčadi.

- Mislim da sam se dobro uklopio i na treninzima i na utakmicama. Sretan sam što sam ovdje. Trudim se, naporno je, ali ovo mi je stepenica više i izrazito sam motiviran. Ovo su mi prve pripreme s prvom momčadi i velika mi je čast što imam priliku trenirati s takvim igračima. Trener od nas traži da se držimo zadataka na treningu, taktičkih i kondicijskih - mladom Hajdukovom reprezentativcu Šegi tek je 17 godina. 

- Ovo su mi prve pripreme s prvom momčadi. Dojmovi su pozitivni od prvog dana, ima nas dosta mladih igrača. Uvjeti su idealni, momčad je složna, ono što se zahtijeva je maksimalni rad i napredak u svakom pogledu što je vrlo bitno za budući uspjeh. Komunikacija s trenerom je jako dobra, u svakom trenutku nam točno definira što konkretno od nas traži. - zadovoljstvo je iskazao Delić koji je protekle jeseni upisao dva službena nastupa za Hajduk.

- Pripreme s prvom momčadi će jako puno značiti nama mladima u daljnjem razvoju. Najbitnije je da dajemo sve od sebe, pokraj sebe imamo starije suigrače s kojima imamo fantastičan odnos i od njih možemo jako puno naučiti s obzirom na kvalitetu koju posjeduju - rekao je Kovačević  koji je drugi put s hajdukovcima na pripremama, prve su mu bile ljetne u Sloveniji u šestom mjesecu prošle godine.

- Iako već imam iskustvo priprema s prvom momčadi, osjećaj je zaista odličan. Treninzi su zahtjevni u ovom pripremnom periodu, ali jedino se na taj način može napredovati. Radimo i trudimo se od prvog dana, znamo i sami da jedino tako možemo do uspjeha - osamnaestogodišnjem Toniju Tekliću ovo su druge zimske pripreme s Hajdukom, oduševljen je uvjetima u Beleku te atmosferom u momčadi. 

29/1/2018 - 18:15 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr