Mobile menu
Mlade nade: Toni Silić i Dominik Prpić produžili vjernost Hajduku

Mlade nade: Toni Silić i Dominik Prpić produžili vjernost Hajduku

 
3/6/2022 - 13:14 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Vratar Toni Silić i stoper Dominik Prpić produžili su vjernost Hajduku, Silić do ljeta 2027. godine, a Prpić do ljeta 2025. godine. Dvojac talentiranih 17-godišnjaka nastupa za juniorsku ekipu, s tim da je vratar Silić tijekom prošle sezone već bio priključen radu prve momčadi. 

- Velika mi je čast i privilegija produžiti ugovor s voljenim Klubom kao i činjenica da sam bio dijelom momčadi koja je osvojila Hrvatski kup, to je nešto što nikada neću zaboraviti. Želim zahvaliti svima, od Uprave kluba do trenera i suigrača. Posebno sam zahvalan što sam u prošloj sezoni imao priliku raditi s prvom ekipom, trenirati i učiti od najboljih. Mogu samo obećati da ću narednom periodu nastaviti davati sve od sebe - kazao je vratar Silić nakon produženja ugovora. 


- Jako sam sretan zbog produljenja ugovora s velikim Klubom kao što je Hajduk. Većina mojih vršnjaka sanja o tome da može nositi dres Hajduka, a ja taj san živim. Hvala svim ljudima u Klubu koji i na ovaj način pokazuju da imaju povjerenja u mene. Ja ću to vratiti zalaganjem na treninzima i utakmicama, što ću dati sve za ovaj Klub i ovaj dres, kao što sam i do sada radio - dodao je Prpić. 

Još ranije, na Glavnoj skupštini Kluba, objavljeno je da je ugovor produljen s talentiranim napadačem Ivanom Šarićem, koji je proteklu sezonu proveo na posudbi u Radomlju.


3/6/2022 - 13:14 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr