Mobile menu
Mister Gattuso: Zadovoljan sam ekipom i angažmanom igrača tijekom priprema

Mister Gattuso: Zadovoljan sam ekipom i angažmanom igrača tijekom priprema

 
4/7/2024 - 14:22 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2024."

Hajduk je rezultatom 1:0 poražen od Kalcer Radomlja u prvoj utakmici središnjeg dijela priprema u Sloveniji. 

Trener Gennaro Gattuso u ovom susretu dao je priliku većini igrača koje je poveo na središnji dio priprema, podijelivši ih po grupama u dva poluvremena. 

Ovako je mister Gattuso prokomentirao utakmicu s Kalcer Radomljem: 

- Kada se izgubi ne možete nikako biti zadovoljni, svjesni smo pogrešaka koje smo činili. Na nama je da radimo kao dosad i u tom procesu ispravljamo te greške. Moram zahvaliti igračima na angažmanu danas i bit će bolje u idućoj utakmici. Poprilično sam zadovoljan s ekipom, a znamo da nam nedostaju dva igrača i među njima Ivan Perišić. Tu su i centralni napadači, tu smo i poprilično tanki. Kad nam se oni priključe odmah ćemo ih uključiti u treninge, a sada njihove pozicije pokrivaju igrači kojima nije to baš prirodna pozicija. Imamo još poteškoća koje ćemo u hodu ispravljati.

Momčad trenira u jakom ritmu od samog početka priprema pa je mister Gattuso od strane predstavnika medija upitan koliko se osjeća umor u ovom trenutku. 

- To mnogo utječe na nas u tom ritmu od dva treninga. Dosad smo odigrali tri prijateljska susreta i igrači su dobili po 45 minuta, a cilj je to dignuti na 60 minuta po utakmici. Normalno je da se igrači umaraju i da se taj umor osjeti. To će na koncu donijeti benefit momčadi. Tri boda u tablici se neće sama upisati.

Cijelu njegovu izjavu nakon utakmice s Kalcer Radomljem pogledajte na Hajduk Digital TV. 

4/7/2024 - 14:22 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr