Mobile menu
Mister Gattuso: Uvijek moramo biti mentalno spremni i boriti se!

Mister Gattuso: Uvijek moramo biti mentalno spremni i boriti se!

 
20/9/2024 - 16:40 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Gorica (Split, 21/9/2024)"

Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 20 sati igraju protiv Gorice na Poljudu utakmicu 7. kola SuperSport HNL. Dvoboj je na konferenciji za medije održanoj u petak najavio trener Bijelih Gennaro Gattuso

Iza Hajduka je tjedan u kojem je momčad slavila protiv Dinama u derbiju na Maksimiru te utakmica 1/16 finala SuperSport Hrvatskog nogometnog u kojoj su s 4:0 svladali Bilogoru 91. 

- Igrači su heroji. Ja ih posložim, oni pobjeđuju utakmice. Imamo svoje probleme, vrline i mane, ali pobijedili su u vrlo važnoj utakmici za naše navijače. Sutra su u igri isto tri boda kao i protiv Dinama. Nismo napravili ništa. Treba nam ponos i volja. U ovom trenutku ne razmišljamo o raspletu prvenstva. Gorica je momčad koja ima dosta mladih igrača i moramo odigrati veliku utakmicu ako želimo nova tri boda. U hrvatskom prvenstvu ne postoje lagane utakmice. Tko igra protiv Hajduka uvijek želi pobijediti. Hajduk ima najviše navijača u Hrvatskoj, moramo uvijek biti mentalno spremni i boriti se - naglasio je trener Gattuso uoči dvoboja s Goricom. 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV. 

20/9/2024 - 16:40 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr