Mobile menu
UŽIVO

Bilogora '91 - Hajduk 0:3

Utakmicu Bilogora '91 - Hajduk pratite uživo, iz minute u minutu na našem X-u i Facebooku
Mister Gattuso uoči Lokomotive: U ovoj utakmici mentalitet je važniji od fizičkog stanja

Mister Gattuso uoči Lokomotive: U ovoj utakmici mentalitet je važniji od fizičkog stanja

 
10/8/2024 - 19:24 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Lokomotiva - Hajduk 1:1 (Zagreb, 11/8/2024)"

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 18.30 sati u Kranjčevićevoj igraju protiv Lokomotive utakmicu 2. kola SuperSport HNL. Susret je na konferenciji za medije najavio mister Gennaro Gattuso

- Čeka nas teška utakmica. Lokomotiva je vrlo vertikalna, igraju visoki presing i trebat će nam jako dobra izvedba. Analizirali smo Lokomotivu, gledali smo njihovu utakmicu s Rijekom, svjesni smo da moramo odigrati veliku utakmicu. Jako su opasna momčad. Moramo ući našim mentalitetom, boriti se i ostaviti srce na terenu. Nećemo tražiti alibije u putovanjima i umoru. Činjenica je da nas čeka loš teren i malena svlačionica, ali moramo biti pravi - istaknuo je trener Bijelih pa dodao: 

- Svi u HNL-u protiv Hajduka žele ostaviti dobar dojam i pobijediti. Odmah nakon povratka iz Slovačke krenuli smo pripremati utakmicu. Očekuje nas naporna utakmica. Moramo biti spremni na njihov presing. Najbolje se možemo spremiti tako da razumijemo što moramo raditi na terenu. U ovoj utakmici nakon Europe važniji je mentalitet od fizičkog stanja.

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV. 

10/8/2024 - 19:24 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr