Mobile menu
Mister Gattuso: Nema jednostavnih utakmica, očekujem maksimalan pristup

Mister Gattuso: Nema jednostavnih utakmica, očekujem maksimalan pristup

 
5/10/2024 - 14:43 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Šibenik (Split, 6/10/2024)"

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 18.30 sati igraju protiv Šibenika na Poljudu utakmicu 9. kola SuperSport HNL. 

Susret je ne konferenciji za medije najavio mister Gennaro Gattuso koji je odmah u uvodu dobio čestitke nakon što je prethodnog dana proglašen trenerom mjeseca SuperSport HNL. 

- Nagrada nije moja, to je nagrada momčadi, koja se osvojila na terenu. Fokus je na Šibeniku, čija momčad može zadati probleme. Prave nagrade dolaze na kraju - istaknuo je trener Bijelih pa se okrenuo sutrašnjem dvoboju. 

- Nema jednostavnih utakmica u ligi. Šibenik se odlično brani, ima dvije-tri jako dobre stvari. Moramo biti oprezni kod tranzicije. Od svoje momčadi tražim maksimalan pristup i volju, a izdvojit ću riječ pristup. Lako je trčati protiv Dinama i Rijeke, ali ja želim da se životom ide na loptu i protiv Šibenika. Utakmica je bitna i zbog izgradnje mentaliteta volje. Sutra idemo u rat, u bitku. Moramo izaći na teren i boriti se te osvojiti tri boda. Ne smijemo misliti da smo bolji od njih. Jako se dobro brane, defenzivno su orijentirani. Igrači vole i slijede svog trenera, trebat će nam opreza i lucidnosti u tranziciji ako želimo pobijediti - kazao je između ostalog trener Gattuso 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV. 

5/10/2024 - 14:43 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr