Mobile menu
Mister Gattuso nakon uvjerljive pobjede protiv Gorice

Mister Gattuso nakon uvjerljive pobjede protiv Gorice

 
21/9/2024 - 23:01 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Gorica 4:1 (Split, 21/9/2024)"

Hajduk je s uvjerljivih 4:1 svladao Goricu na Poljudu i tako upisao četvrtu uzastopnu pobjedu. Trener Gennaro Gattuso izrazio je zadovoljstvo igrom i angažmanom svoje momčadi. Odmah u uvodu konferencije za medije nakon utakmice dobio je pitanje o mladom Brunu Durdovu koji je zabio dva pogotka. 

- Sve što mu se događa to zaslužuje. On, kao i Šimun. Nikome ništa ne poklanjam, iza svega stoji težak rad i žrtva, meni isto nitko nije ništa poklonio. Tko zaslužuje igra i obratno. Za mene godine nisu bitne, Durdov mora ostati ozbiljan, profesionalan. U Italiji se kaže, željezo se kuje dok je vruće. Ukoliko Durdov umisli da je veliki igrač to bi bila velika greška. Treba mu još stotine utakmice da bi postao veliki igrač - istaknuo je trener Gattuso pa se osvrnuo na samu utakmicu.

- Sve utakmice su teške. Na 0:1 nismo paničarili, brzo smo se vratili u igru. Rezultat prvog poluvremena nije bio realan. Livaja je imao nekoliko prilika koje on sa svojom klasom inače zabija. To se rijetko događa. Za grešku Uremovića na početku moja je odgovornost. To tražim od igrača. Raduje me hrabrost kojom smo krenuli naprijed. Gorica se u početku branila s petoricom, potom su promijenili svoju strategiju i tu smo ih kaznili.

Upitan je koliko je zadovoljan ritmom i energijom.

- Čestitam svim igračima koji su ušli s klupe. Svatko je dao svježinu. Pohvale i drugim igračima, Stipe Biuk je odigrao odličnu utakmicu. Zatim Anthony Kalik, nitko ne zna koliko je on važan za momčad. Kada sam vidio prošlu utakmice Gorice, kada su izgubili od Rijeke, bio sam zabrinut jer sam vidio da je to momčad koja te može dovesti do neugodnosti. Proteklih tjedan sam radio na glavama igrača da pravilno pristupe utakmici. 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV. 

21/9/2024 - 23:01 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr