Mobile menu
Mister Gattuso nakon remija na Rujevici

Mister Gattuso nakon remija na Rujevici

 
29/9/2024 - 23:19 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rijeka - Hajduk 0:0 (Rijeka, 29/9/2024)"

Rijeka i Hajduk odigrali su 0:0 u dvoboju 8. kola SuperSport HNL odigranom u nedjelju na Rujevici. Trener Bijelih Gennaro Gattuso nakon pohvalio je svoje igrače za angažman u ovom susretu te je izrazio uvjerenje kako će njegova momčad još rasti u budućnosti. 

- Možemo na kraju biti zadovoljni s remijem jer se Rijeka zna jako dobro braniti, a ima i moćna krila, te zna zabiti i s distance. Mogu biti zadovoljan s utakmicom, a ovakve izvedbe daju nadu da će sve skupa funkcionirati još bolje - istaknuo je mister Gattuso pa nastavio: 

- Očekivao sam da Rijeka neće napasti od prve minute. Mi smo napravili u veznom redu jako dobar posao, ističem učinak Kalika i Livaje. Kalik apsolutno zaslužuje komplimente jer je odradio velik posao, on obično odradi onaj "nevidljivi dio",  ali i te kako značajan za našu ekipu. 

Upitan je još jednom za mlade igrače, posebno za desnu stranu početne postave, Hrgovića i Durdova, čiji zbroj godina daje 36.

- Za mene godine nisu važne. U nogometu godine nisu bitne. Bitan je karakter, hrabrost. Šimun izgleda na terenu kao da ima 35. Durdov je odigrao napokon dobru utakmicu i bez lopte. Njih dvojica mogu promijeniti život sebi i svojoj obitelji. Za to treba mnogo raditi. Drago mi ih je trenirati, napravit ću sve da im olakšam put. Ništa im ne darujem. Ako nemaš kvalitetu to se na terenu vidi. Nitko iz kluba mi ne govori tko treba, a tko ne treba igrati. Ako netko zaslužuje igra, i obrnuto. Obojica razumiju što se od njih traži na terenu - istaknuo je. 

Cijelu konferenciju za medije nakon utakmice Rijeka - Hajduk pogledajte na Hajduk Digital TV. 

29/9/2024 - 23:19 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr