Mobile menu
Mister Gattuso nakon pobjede protiv Rukha: Za mene ne postoje stari i mladi

Mister Gattuso nakon pobjede protiv Rukha: Za mene ne postoje stari i mladi

 
9/7/2024 - 20:51 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2024."

Nogometaši Hajduka rezultatom 3:1 svladali su Rukh iz Lavova u trećoj utakmici odigranoj u okviru središnjeg dijela priprema u Sloveniji. 

Mister Gennaro Gattuso susret je započeo s velikim brojem mladih igrača koji su uz pomoć nekoliko iskusnijih kolega igrali sve do 70. minute susreta. Bila je to jako dobra predstava Bijelih koju je pohvalio i trener. 

- Za mene ne postoje mladi i stari, samo oni koji znaju igrati nogomet. S tim momcima sam tu 20 dana i gledam njihov napredak. Stariji igrači koji su bili na klupi vidjeli su kako ti momci igraju i kako su se ponašali. Najvažnije je trčati i truditi se. Možeš pogriješiti, ali važno je to odmah ispraviti. Onaj tko bude trčao i zalagao se, taj će igrati - istaknuo je mister Gattuso. 

U sljedećem susretu, već sutra, Hajduk igra protiv Fenerbahčea.

- Ta utakmica neće biti zadnja uoči početka sezone. Odigrat ćemo još jednu utakmicu u Splitu protiv Širokog Brijega. Svaka utakmica je dobrodošla. Svaku analiziramo, promatramo greške i tražimo prostor za napredak. Za dva tjedna ćemo odlučiti tko će igrati prvu utakmicu u Europi. Glavni igrači u momčadi ne postoje. Ima igrača koji imaju kvalitetu, ali potrebno je znati to podrediti momčadi. Tko se u iduća dva tjedna bude najviše dokazao, taj će igrati.

Cijelu izjavu mister Gattusa nakon pobjede protiv Rukha iz Lavova pogledajte na Hajduk Digital  TV. 

9/7/2024 - 20:51 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr