Mobile menu
Mister Gattuso i Zvonimir Šarlija uoči utakmice Hajduk - HB Torshavn

Mister Gattuso i Zvonimir Šarlija uoči utakmice Hajduk - HB Torshavn

 
24/7/2024 - 14:41 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - HB Torshavn 2:0"
Konferencija za medije uoči utakmice Hajduk - TorshavnKonferencija za medije uoči utakmice Hajduk - TorshavnKonferencija za medije uoči utakmice Hajduk - TorshavnKonferencija za medije uoči utakmice Hajduk - TorshavnKonferencija za medije uoči utakmice Hajduk - TorshavnKonferencija za medije uoči utakmice Hajduk - Torshavn
Konferencija za medije uoči utakmice Hajduk - Torshavn

Nogometaši Hajduka novu sezonu otvaraju u četvrtak s početkom u 21 sat na Poljudu utakmicom 2. kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu u kojoj će odmjeriti snage s HB Torshavnom s Farskih otoka. Susret su na konferenciji za medije održanoj u srijedu najavili mister Gennaro Gattuso i Zvonimir Šarlija

- Torshavn je momčad koja je jako dobro vođena. Odigrali su 16 utakmica u prvenstvu, došli su do polufinala kupa. Trener Sormani radi odličan posao. Imaju identitet igre, žele igrati nogomet. Sigurno neće biti šetnja za nas. Lake utakmice ne postoje. Ni prijateljske utakmice koje smo igrali nisu bile lagane. Respekt svima, ali strah od nikoga. Rekao sam igračima da ne želim vidjeti strah. Igramo pred 30 tisuća navijača, imamo teren koji nije u najboljem stanju, ali nećemo se vaditi na to - kazao je trener Gattuso pa nastavio: 

Važno je da nametnemo svoj ritam, da nas publika slijedi. Kada mi igramo dobro, onda će i publika navijati. Sviđa mi se u Hajduku što me svi u klubu prate. Osjećam veliku odgovornost. Svi idu u istom smjeru. Imam primisao da je velika utakmica ispred nas. Neću vam obećavati osvajanje prvenstva ili kupa, ali svojom krvlju mogu potpisati da će svaki igrač dati 100% na terenu i da će poštovati obilježja kluba. 

U samom uvodu na pitanja predstavnika medija odgovarao je stoper Zvonimir Šarlija. 

- Mi smo šampioni u podcjenjivanju. Nadam se da to neće biti slučaj. Gledali smo videa, imali smo sastanak s videoanalitičarima. Respektiramo ih, kvalitetna su momčad. Favoriti smo, sve osim prolaza bilo bi veliko iznenađenje. Ući ćemo u utakmicu kao da igramo protiv top ekipe - istaknu je Šarlija. 

Cijelu konferenciju za medije uoči utakmice Hajduk - HB Torshavn pogledajte na HDTV-u. 

24/7/2024 - 14:41 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr