Mobile menu
Mister Gattuso i Filip Uremović uoči utakmice HB Torshavn - Hajduk

Mister Gattuso i Filip Uremović uoči utakmice HB Torshavn - Hajduk

 
31/7/2024 - 21:29 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "HB Torshavn - Hajduk 0:0 (Gundadalur, 1/8/2024)"
Konferencija za medije na Farskim otocimaKonferencija za medije na Farskim otocimaKonferencija za medije na Farskim otocimaKonferencija za medije na Farskim otocimaKonferencija za medije na Farskim otocima
Konferencija za medije na Farskim otocima

Nogometaši Hajduka u četvrtak s početkom u 21 sat po hrvatskom vremenu (20 sati po lokalnom) igraju uzvratnu utakmicu 2. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu s HB Torshavnom na Farskim otocima. 

Susret su na konferenciji za medije održanoj u Torshavnu najavili trener Gennaro Gattuso i stoper Filip Uremović

- Očekuje nas jedna kompletno drugačija utakmica nego što je to bila ona prva, počevši od terena i klime. Važna je utakmica pred nama, neće biti lako. Imao sam prilike ovdje biti kao igrač kao reprezentativac i s Rangersima 1997. godine. Sutra nam treba veliki Hajduk koji će maksimalno ozbiljno ući u ovu utakmicu - istaknuo je ovom prilikom mister Gattuso. 

Filip Uremović osvrnuo se na uvjete koje njega i suigrače očekuju u Torshavnu. 

- Očekujemo jednu tešku utakmicu. Vidjeli smo da je protivnik dobar i ući ćemo s respektom prema protivniku, ali gledamo prema pobjedi. Pokazalo se da smo favoriti i moglo se završiti većom razlikom u prvom susretu, no sutra je nova utakmica i tako ćemo se postaviti. Što se tiče uvjeta i niže temperature to ne bi smio biti problem, svi smo igrali u takvim uvjetima. Umjetni travnjak je puno veća promjena nego vrijeme. Puno je drugačija od onog na što smo se navikli, ali vjerujem da neće biti ni s tim problema. Ta umjetna trava je malo drugačija nego kod nas, ali imamo danas dan prilagodbe - zaključio je stoper Bijelih. 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV. 

31/7/2024 - 21:29 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr