Mobile menu
Mister Gattuso i Filip Uremović uoči utakmice Hajduk - Ružomberok

Mister Gattuso i Filip Uremović uoči utakmice Hajduk - Ružomberok

 
14/8/2024 - 16:11 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - MFK Ružomberok 0:1 (Split, 15/8/2024)"

Nogometaši Hajduka u četvrtak s početkom u 21 sat na Poljudu igraju protiv slovačkog Ružomberoka, uzvratnu utakmicu 3. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Susret su na konferenciji za medije održanoj u srijedu najavili mister Gennaro Gattuso i Filip Uremović

- Situacija je jasna, moramo pobijediti. U prvoj utakmici oni su igrali na duge lopte. Problem nam stvara činjenica da kada idu u napad to rade s pet igrača. Nema spavanja u niti jednom trenutku jer to su ekipe koje te lako ugroze. Moramo igrati kad imamo i kad nemamo loptu. Ono što moramo popraviti je igra u posljednjoj trećini - istaknuo je trener Bijelih pa dodao: 

- Atmosfera je jako važna. Na našu žalost navijači ne igraju, ali moramo znati iskoristiti njihovu energiju. Ne osjećamo pritisak. Svaki profesionalni igrač naviknut je na pritisak. Kada osjećaš malu nervozu, to je sastavni dio nogometa. To je znak da si još živ. Nadam se da ćemo znati iskoristiti sve što nam publika bude omogućila - zaključio je. 

Ovako je utakmicu najavio stoper Filip Uremović:

- Ružomberok je dobra ekipa, ali vjerujem da smo bolji od njih. Neke stvari smo gledali gdje bi mogli biti bolji. Imamo aduta za pobjedu i vjerujem da ćemo to sutra napraviti. Plan je bio i u Slovačkoj da napadnemo. Bilo je situacija koje nismo dobro realizirali. Na kraju su oni imali bolju šansu od nas - istaknuo je. 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV. 

14/8/2024 - 16:11 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr