Mobile menu
Mister Gattuso i Filip Krovinović uoči utakmice Ružomberok - Hajduk

Mister Gattuso i Filip Krovinović uoči utakmice Ružomberok - Hajduk

 
7/8/2024 - 15:10 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "MFK Ružomberok - Hajduk 0:0 (Ružomberok, 8/8/2024)"

Hajduk u četvrtak s početkom u 18.30 sati igra protiv Ružomberoka u Slovačkoj, prvu utakmicu 3. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu. 

Utakmicu su na konferenciji za medije održanoj uoči polaska u Slovačku najavili mister Gennaro Gattuso i Filip Krovinović

- Ovo je utakmica od 180 minuta, moramo biti inteligentni i pravi. U trenutku utakmice ćemo odlučiti hoćemo li ostati nazad ili krenuti u napad. Vidjeli smo utakmicu protiv Belupa, to će biti slična utakmica. Protiv Belupa smo dobro kontrolirali odbijene lopte, ali ono što je bilo loše je bila tranzicija u napadu nakon osvojene lopte. Moramo biti mudri, kada izaći u pressing. Ružomberok će nam stvarati problem, izlaze s pet igrača u pressing.

Predstavnici medija su konstatirali kako Ružomberok dosta igra na duge lopte te su upitali trenera koliko je njegova momčad spremna na to. 

-Tjedan dana već promatramo protivnika. Nisu duge lopte problem same po sebi, nego duge lopte s pressingom. Očekuje nas teška i neugodna utakmica. Vidjeli ste AEK, izgubio je jučer, ne postoje lake utakmice. I male ekipe danas dobro treniraju i svakome mogu zapapriti. Mi smo na papiru bolji, ali to ništa ne znači ako to ne pokažemo - istaknuo je mister Gattuso. 

Ovako je susret najavio Filip Krovinović. 

- Dobro smo upoznali suparnika, ne igraju lijep nogomet, ali igraju nogomet koji daje rezultat. Ako budemo pravi, sve je u našim rukama i nogama. Protiv Trabzonspora su imali dosta prilika i promašaja, ali na njihovu žalost su ispali. Mi se moramo bazirati na našu igru i nikada ne podcijeniti protivnika - zaključio je Hajdukov veznjak. 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV. 

7/8/2024 - 15:10 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr