Mobile menu
Mislav Karoglan ponovno na klupi Bijelih!

Mislav Karoglan ponovno na klupi Bijelih!

 
23/10/2023 - 21:05 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Mislav Karoglan potvrđen je za novog glavnog trenera prve momčadi HNK Hajduk. Gospodin Karoglan se na klupu Bijelih vraća nakon 10 mjeseci kada je zbog privatnih razloga morao otići s mjesta glavnog trenera. Bijele je kao u prošloj sezoni vodio u ukupno 12 službenih utakmica u kojima je upisao osam pobjeda uz četiri neriješena ishoda. 

Trener Karoglan ima iskustvo rada u Klubu u kojemu je bio trener kadeta u Akademiji HNK Hajduk ''Luka Kaliterna'', dok je kao pomoćni trener sudjelovao u radu dva stručna stožera prve momčadi (pod vodstvom Jensa Gustafssona i Valdasa Dambrauskasa). Tijekom seniorske nogometne karijere igrao je u Kamen Ingradu, Posušju, Zrinjskom iz Mostara, Rijeci, Širokom Brijegu, Croatiji Zmijavci, Imotskom te Kamenu iz Ivanbegovine. Nogometni put ga je vodio i u izraelski Hapoel Nazareth, slovačku Žilinu te singapurski Warriors FC. 

Treneski angažman započeo je u Croatiji Zmijavci s kojima je osvojio ligu, a ujedno je dobio nagradu za najboljeg trenera Dalmacije. Početkom 2019. preuzima Zadar odakle u ljeto 2020. dolazi na već spomenuto mjesto trenera kadeta u Hajdukovoj Akademiji. Samostalno je vodio Istru 1961 na početku aktualne natjecateljske sezone. 

O njegovim pomoćnicima će javnost biti obaviještena sukladno njihovom imenovanju. 

Konferencija za medije u povodu predstavljanja trenera Karoglana održat će se u utorak 24. listopada s početkom u 11:15 sati.

Treneru Karoglanu želimo puno sreće i uspjeha na klupi Bijelih!

23/10/2023 - 21:05 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr