Mobile menu
Miše: Pobijediti moramo!

Miše: Pobijediti moramo!

 
20/5/2011 - 10:14 sati
Prva momčad

Za dvoboj s Lokomotivom (subota, 19 sati) trener Hajduka Ante Miše neće moći računati na kartonirane Gorana Jozinovića, Juricu Buljata, Marina Ljubičića i Marija Brkljaču. Ozlijeđeni su Ante Režić, Marin Tomasov, Mirko Oremuš i Anas Sharbini. Upitan je Mario Tičinović koji ima problema s ahilovom tetivom i koljenom. Hrvoje Vejić se od ponedjeljka priključio treninzima, no i nad njegovim nastupom je veliki upitnik... Nedostajat će šestorica igrača iz zadnje utakmice protiv Zagreba (2:2).

- Vrijeme je da pobijedimo nekoga doma - kazao je trener Miše koji nije mogao potvrditi hoće li od prve minute igrati Srđan Andrić.

Na raspolaganju Miše ima trojicu vratara, ozdravili su Danijel Subašić i Lovre Kalinić, spreman je i čuvar mreže iz posljednjih dvoboja Božo Radošević. Nije Hajdukov trener otkrio tko će krenuti od prve minute...

- Za velike eksperimente nemam vremena, igrat će najspremniji i najiskusniji. Ne zanima me umiranje u ljepoti igre, nego samo rezultat. Bilo bi dobro utakmicu dobiti kombinatorikom, lijepom igrom, no zanima me, ponavljam, isključivo pobjeda - poručio je Miše.

20/5/2011 - 10:14 sati
Prva momčad