Mobile menu

Miše: Jedva čekamo utakmice

 
17/7/2009 - 10:22 sati
Ostale vijesti

Ante Miše, Hajdukov trener, zadovoljan je dosadašnjim dijelom priprema kao i novim igračima, a ove subote na trokut turniru testirat će dosada učinjeno. Hajduk u 19.30 sati igra protiv Nacionala, zatim u 20.30 sati igraju Nacional - Blackburn i u 21.30 feštu nogometa zaključuje susret Hajduk - Blackburn.

- I meni je ovo prvo iskustvo s igranjem trokut turnira. Raspoloženje je u momčadi izvrsno, očekujem dobru igru, te da će naši navijači i ljubitelji nogometa uživati u igri sve tri momčadi - istakao je Miše, te izdiktirao početnu jedanaestoricu za utakmicu protiv Nacionala:

Tomić, Thiaguinho, Maloča, Aračić, Šerić, Brkljača, Andrić, Tičinović, Cernat, Rodić, Paraiba

Također je izdiktirao i igrače koji će dobiti prigodu na turniru, a to su:

Subašić, Skoko, Rubil, Pandža, Tomasov, Ibričić, Vukušić, Eliakwu, Oremuš.

O igračima koji nisu u kadru za ovaj turnir je rekao:

- Vejić, Ljubičić, Strinić i Kalinić neće igrati. Dobro se oporavljaju, a obzirom da smo dobro popunili igrački kadar, nema problema što su neki igrači ozlijeđeni. Nećemo ništa forsirati, pa tako Vejić neće igrati, ali imamo četiri dobra stopera i nema straha. A naš Jurica Buljat se sutra ženi i nek mu je sretno.

Jeste li zadovoljni sa spremom prinova?

- Rodić je maksimalno spreman, a Cernat i Eliakwu još nisu. Thiaguinho i Paraiba dolaze sebi, sve su bolji i oni su pojačanja za nas.  Što se tiče Cernata, nije još spreman, a kada bude konkurirat će za momčad. S obzirom na prinove bit će utakmica u kojima ćemo igrati s tri napadača.

Što očekujete od sezone i je li ovaj Dinamo bolji od prošlosezonskog?

-
Ambicije su uvijek iste, borba za domaće trofeje. Dinamo je zadržao momčad od prošle sezone, iskusniji je za godinu zajedničkog rada, lai mi smo dobri i očekujem ravopravnu borbu za naslov. Dobro smo se pojačali i po meni je završen prijelazni rok.

17/7/2009 - 10:22 sati
Ostale vijesti