Mobile menu
Miše: Bilo je stresno, ali čestitam igračima!

Miše: Bilo je stresno, ali čestitam igračima!

 
15/5/2011 - 13:14 sati
Prva momčad

S bodom iz Kranjčevićeve vratili su se hajdukovci rano jutros u Split, a već prije podneva odradili su i trening. Gotovo svi su trenirali, i ozlijeđeni, ali i oni koji su sinoć igrali protiv Zagreba (2:2).

- Utakmica je bila iznimno stresna, i Zagrebu i nama. Oni se bore za opstanak, nama je pozitivan rezultat također bio od velike važnosti. Igrali smo gotovo cijelo drugo poluvrijeme s igračem manje, na kraju osvojili bod, čestitam svojim igračima na borbenosti i pristupu... - započeo je danas trener Hajduka Ante Miše.

Posljednje će kolo Prve HNL, koje će se igrati u subotu, odlučiti od drugom mjestu. Hajduk i RNK Split su u ovom trenutku bodovno poravnati, no Bijeli imaju bolji gol razliku, a što je i važnije u konačnici, i bolji međusobni omjer (1:1, 3:1). Hajduku stiže Lokomotiva, RNK Split će kod Dinama u Maksimir...

- Ne želimo se ostvrtati na probleme Lokomotive, imaju imperativ, ali ga imamo i mi. Baš kao i probleme. Izostat će nam nekolicina igrača, ali smo favoriti. U ovom trenutku samo papirnati favoriti, no uvjeren sam da ćemo to dokazati i na travnjaku - vjeruje Miše.

Ponedjeljak je hajdukovcima slobodan, svaki idući dan će do subote trenirati u 10:30 sati.

15/5/2011 - 13:14 sati
Prva momčad