Mobile menu
Mirko Ivanovski: Najbitnije je da dižemo formu iz utakmice u utakmicu

Mirko Ivanovski: Najbitnije je da dižemo formu iz utakmice u utakmicu

 
24/9/2018 - 08:06 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Istra 1961 - Hajduk (Pula, 23/9/2018)"

Dobru igru uz četiri postignuta pogotka prezentirali su igrači Zorana Vulića u prvenstvenom ogledu u Puli. Golovi su bili plod sjajnih akcija kod kojih domaća obrana jednostavno nije mogla reagirati. Hajdukovci su u dva posljednja susreta ukupno sedam puta zatresli mrežu protivnika, a tri puta to je učinio Mirko Ivanovski, napadač Bijelih koji diže svoju formu iz utakmice u utakmicu.

- Zadovoljan sam što sam postigao dva pogotka, ali najbitnije je da se dižemo iz utakmice u utakmicu. Rekao je i sam trener da je za nas svaka utakmica do kraja finale. Budimo se, dobro igramo, stvaramo šanse i zabijamo golove. Imamo još puno toga za popraviti u igri i na tome radimo svakodnevno na treninzima. Na to nas i trener Vulić upozorava. Gledamo najprije prema Kup susretu koji nas očekuje, a potom i prema velikom derbiju u subotu na Poljudu.

Mali pad dogodio se pri vodstvu od 3:0 kada su domaćini postigli dva zgoditka, ali Ivanovski je svojim drugim golom na susretu vrlo brzo riješio pitanje pobjednika za nova tri boda Hajdukove momčadi.

- Kada smo vodili 3:0, jednostavno smo se nesvjesno opustili. Dogodio nam se pad koncentracije u igri, malo su nas pritisnuli. Ali, dobro smo reagirali, postigli smo četvrti gol i riješili pitanje pobjednika. Imali smo još nekoliko dobrih prilika, na kraju i neiskorišteni jedanaesterac, ali najvažnije od svega su na koncu osvojena tri boda.

Dvije utakmice u tri dana očekuju Vulićeve igrače. Najprije će u srijedu Bijeli u 1/16 finala Kupa gostovati u Zagrebu kod momčadi Vrapče, a potom će u subotu 29. rujna na Poljudu u najvećem derbiju hrvatskog sporta dočekati Dinamo.

- Čeka nas važna utakmica u Kupu, ne smijemo podcjenjivati niti jednog protivnika u tom natjecanju. Znamo koliko ti dvoboji znaju biti opasni i samo stopostotnim angažmanom možemo proći u daljnju fazu natjecanja. Nakon toga se idemo dobro pripremiti za subotnji derbi, na vjerujem, prepunom Poljudu. 

Vjerujemo da će se forma dvadesetosmogodišnjeg golgetera nastaviti i u narednom periodu...

- Od napadača se traže golovi, daj Bože da ih bude što više. - zaključio je napadač Bijelih. 

24/9/2018 - 08:06 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr