Mobile menu
Mikulić: Ovaj trenutak sanjao sam od kad sam počeo igrati nogomet

Mikulić: Ovaj trenutak sanjao sam od kad sam počeo igrati nogomet

 
10/8/2018 - 01:07 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - FCSB 0:0 (Split, 9/8/2018)"

Hajdukovi stoperi odigrali su sjajnu utakmicu protiv rumunjske FCSB, Vučur i Mikulić bili su praktički nepogrešivi što je ulijevalo dodatnu sigurnost cijeloj momčadi. Boži Mikuliću bila je ovo prva europska utakmica pred vrlo dobro ispunjenim tribinama Poljuda. 

- Teška utakmica u teškim uvjetima. Moramo čestitati svojim suigračima na jako dobroj igri, bili smo agresivni, čvrsti u duelima, publika je to prepoznala i cijelu utakmicu nas je nosila. Nadam se da u drugom susretu možemo doći do rezultata koji bi nas odveo dalje. Sve smo dobro odradili, samo nam je nedostajao taj pogodak - kazao je Mikulić po završetku poljudskog dvoboja. 

Nije bilo lako čuvati snažnog Gnoherea, ali Božo je uspješno izašao s njim na kraj. 

- Prvi put u životu sam ovako detaljno pregledavao video jednog igrača protiv kojeg ću igrati. Gledao sam njegove kretnje, proučavao koja mu je noga jača i smatram da je cijela obrana na koncu odradila izvrstan posao. 

Za kraj smo ga upitali za komentar izvrsne atmosfere koja je vladala na poljudskim tribinama. 

- Nemam riječi. Ovaj treutak sanjao sam od kad sam počeo igrati nogomet. Sretan sam, hvala tim ljudima što su došli i što su nas podržavali tijekom cijele utakmice. 

10/8/2018 - 01:07 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr