Mobile menu
Mijačev Hajduk porazio Slogu

Mijačev Hajduk porazio Slogu

 
17/3/2010 - 20:28 sati
Ostale vijesti
Mijačev Hajduk porazio Slogu Mijačev Hajduk porazio Slogu Mijačev Hajduk porazio Slogu Mijačev Hajduk porazio Slogu Mijačev Hajduk porazio Slogu
Mijačev Hajduk porazio Slogu

Hajduk – Sloga (Mravince) 3:0
Prijateljska utakmica
Poljud, pomoćno igralište

Strijelci za Hajduk: Rodić (2), Pelaić

Hajduk: Stipica – Pelaić, Smoje, Aračić, Jozinović – M. Buljat, M. Šerić, Penić, Jertec – Rodić, Tičinović (još su igrali: Krnčević, Šećer, Vukčević, Ćerina, Radović, Ćavar).

Sloga: Latinčić - Nakić, Peša, Gracin - N. Veža, J. Veža, Bubić, Jelaska, Kardum - Juričević, Abaza
(još su igrali: Bazina, Pelivan, Fuštar, Milošević, Milanović, Gavranić, Hajrić, Mustafić, Duvnjak)

Mario Tičinović
odigrao je svih 90 minuta, a Goran Jozinović jedno poluvrijeme u test-utakmici protiv četvrtoligaša iz Mravinaca odigranoj poslijepodne na pomoćnom poljudskom travnjaku. Slavio je Hajduk Željka Mijača s 3:0, a dvoboj je odgledao i trener prve momčadi Stanko Poklepović koji je svojim igračima danas osigurao dan odmora.

Po prilično teškom travnjaku, kako je kazao trener Mijač, hajdukovci su prikazali dobru partiju i nastavili s pozitivnim nizom u ovim sparing-dvobojima... Važnija od pobjede je informacija da će Tić odigrao cijelu utakmicu, pauzirao je, podsjetimo, zbog ozljede još od priprema u Marbelli.

U subotu će ovaj kombinirani Hajduk gostovati kod Tekstilca u Sinju. Početak je točno u podne. Tri sata kasnije s centra će krenuti prvotimci u Maksimiru...

A.B.
Foto: www.hnksloga.com

17/3/2010 - 20:28 sati
Ostale vijesti