Mobile menu
Memorijal Andrija Anković: Hajduk protiv Zrinjskog danas od 13 sati

Memorijal Andrija Anković: Hajduk protiv Zrinjskog danas od 13 sati

 
3/2/2018 - 07:15 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2018."

Igrači Željka Kopića će danas u 13 sati na igralištu Perica Pero Pavlović u Gabeli igrati posljednju pripremnu provjeru pred početak proljetnog dijela sezone. Hajdukovci se u utakmici za treće mjesto Memorijalnog turnira Andrija Anković sastaju sa Zrinjskim iz Mostara.

U jučerašnjim polufinalnim susretima Hajduk je svladan od domaćina GOŠK-a (2:1), dok je Sutjeska bila bolja od Zrinjskog (1:0). Dvobojem protiv drugoplasirane momčadi BIH Premijer lige hajdukovci će zaključiti seriju utakmica u dosadašnjem pripremnom razdoblju. Do prvog službenog ogleda u nastavku sezone u kojem će Bijeli gostovati u Vinkovcima protiv Cibalije ostalo je još osam dana (11. veljače, 15 sati).

Trener Kopić najavio je da će današnji sraz započeti s 11 novih prvotimaca u odnosu na jučerašnji ogled gdje su većim dijelom priliku dobili mlađi igrači.

Danas će na Trgu hrvatske slobode u Čapljini biti organizirano učlanjivanje u Hajduk, a od 10:00 (umjesto prvotno predviđenih 10:30) sati će se održati druženje navijača s igračima i stručnim stožerom Bijelih.

3/2/2018 - 07:15 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr