Mobile menu
Mehmet Umut Nayir novi je igrač Hajduka!

Mehmet Umut Nayir novi je igrač Hajduka!

 
7/10/2020 - 15:15 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Mehmet Umut Nayir potpisao za BijeleMehmet Umut Nayir potpisao za BijeleMehmet Umut Nayir potpisao za BijeleMehmet Umut Nayir potpisao za BijeleMehmet Umut Nayir potpisao za Bijele
Mehmet Umut Nayir potpisao za Bijele

Mehmet Umut Nayir novi je igrač Hajduka, 27-godišnji turski napadač stigao je iz Bešiktaša, a nosit će dres s brojem 17. Umut stiže na jednogodišnju posudbu s pravom otkupa ugovora. 

Zanimljivo, Mehmet Umut Nayir prvi je Turčin u povijesti koji će zaigrati za Hajduk. Rođen je u gradu Kayseri u Turskoj, a nogometnu karijeru započeo je u klubu Ankaragücü za koji je upisao i prvi seniorski nastup. Igrao je još za Osmanlıspor, Yeni Malatyaspor, Göztepe, Bursaspor i Bešiktaš.

- Prije svega želim istaknuti kako mi je zadovoljstvo što sam se priključio Hajduku, cilj mi je prije svega pomoći ekipi da ostvari rezultatski napredak i vjerujem da možemo to postići. Prije dolaska razgovarao sam s Domagojem Vidom, mojim prijateljem Janijem Atanasovim te Dževadom Prekazijem. Od sve trojice sam dobio odlične povratne informacije, sretan sam što sam tu, upoznao sam se s bogatom Hajdukovom poviješću i obećavam da ću dati sve od sebe za ovaj dres i Klub - istaknuo je novi napadač Bijelih.

Umutu želimo puno sreće i uspjeha u bijelom dresu! 

Prve dojmove Mehmeta Umuta Nayira te izjavu Hajdukovog sportskog direktora Ivana Kepčije pogledajte u videoprilogu...

7/10/2020 - 15:15 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr