Mobile menu
Marko Livaja: Veliko razočaranje za nas, teško je, ali moramo ovo prebroditi

Marko Livaja: Veliko razočaranje za nas, teško je, ali moramo ovo prebroditi

 
16/8/2024 - 01:55 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - MFK Ružomberok 0:1 (Split, 15/8/2024)"

Nogometaši Hajduka poraženi su od Ružomberoka na Poljudu te su time izgubili mogućnost za borbu za prolazak u skupine Konferencijske lige kroz play-off. Pred predstavnike medija nakon utakmice stao je Marko Livaja. Ovo je njegov osvrt na utakmicu. 

- Imali smo svoje šanse, ali nismo ih iskoristili. Primili smo nesretni autogol, svakome se dogodi. Moramo nastaviti dalje, biti fokusirani. Nije prvi put da nam se događaju ovakve stvari, već se to događalo i zadnjih godina. Ispadalo se i od gorih momčadi. Ovo je veliko razočaranje za nas, klub, navijače. Bit će teško ova dva-tri dana, ali treba to prebroditi - kazao je Livaja pa dodao: 

Iako smo pokušali sve, stvorili smo dosta prilika, ali nismo ih iskoristili. Zvižduci su stvarno zasluženi. Svaka čast Ružomberoku, ali mislim da smo mi zaista puno kvalitetnija momčad od njih. Možda smo trebali malo više riskirati u Slovačkoj u prvom susretu, ne čekati drugi susret da ih ovdje u Splitu dobijemo. Na kraju smo primili jeftin gol i ispali smo iz Europe. Nije nam se ovo prvi put tako dogodilo. 

Cijelu njegovu izjavu pogledajte na Hajduk Digital TV. 

16/8/2024 - 01:55 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr