Mobile menu
Marko Livaja: Bitna su tri boda, ali imamo o čemu pričati vezano za zadnjih pola sata utakmice

Marko Livaja: Bitna su tri boda, ali imamo o čemu pričati vezano za zadnjih pola sata utakmice

 
1/4/2023 - 23:53 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Šibenik - Hajduk 2:3 (Šibenik, 1/4/2023)"

Marko Livaja još jednom je pokazao svoju klasu, ovaj put, načet ozljedom, bio je ponajbolji igrač Hajduka u pobjedi protiv Šibenika. Igrajući za reprezentaciju dobio je vrlo nezgodan udarac u leđa, zbog čega je propustio drugu kvalifikacijsku utakmicu s Turskom, ali i sve treninge do petka kada je odradio lakši trening sa suigračima. 

A zatim je došao u Šibenik, postigao sjajan pogodak za 1:0, a zatim asistirao Janu Mlakaru i Rokasu Pukštasu za još dva pogotka Bijelih. Poveo je Hajduk s 3:0, na koncu je Šibenik uspio smanjiti na 3:2 i zaprijetiti potencijalnim izjednačenjem, ali Hajduk ipak zasluženo nosi tri boda u Split.

- Kontrolirali smo utakmicu 60 minuta i onda nam se opet dogodio taj period, koji nam se zna događati u zadnje dvije sezone, gdje totalno padnemo, stanemo u svojih 16 metara i dopustimo Šibeniku da se vrati. Ali na kraju najbitnije da smo osvojili tri boda i smanjili zaostatak za Dinamom. Svakako ćemo imati čemu pričati sljedeći tjedan dana vezano za ovih zadnjih pola sata što smo odigrali - kazao je Livaja nakon utakmice. 

Posebno je pohvalio reakcije svojih suigrača, Mlakara i Pukštasa kojima je asistirao za golove, a osvrnuo se i na ozljedu koju je zadobio u susretu s Walesom. 

- Dobio sam taj udarac u utakmici za reprezentaciju, nisam trenirao cijeli tjedan, tek sam jučer napravio taj lagani trening, osjećam i dalje bol, ali navikao sam već na to, tako da nema nikakvih problema. 

Cijelu izjavu Marka Livaje nakon pobjede na Šubićevcu pogledajte na Hajduk Digital TV .

1/4/2023 - 23:53 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr