Mobile menu
Marko Capan: Nema razloga da se ikoga bojimo, idemo ovo pobijediti!

Marko Capan: Nema razloga da se ikoga bojimo, idemo ovo pobijediti!

 
24/4/2023 - 00:51 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Posljednji trening juniora Bijelih uoči velikog finala u ŽeneviPosljednji trening juniora Bijelih uoči velikog finala u ŽeneviPosljednji trening juniora Bijelih uoči velikog finala u ŽeneviPosljednji trening juniora Bijelih uoči velikog finala u ŽeneviPosljednji trening juniora Bijelih uoči velikog finala u ŽeneviPosljednji trening juniora Bijelih uoči velikog finala u ŽeneviPosljednji trening juniora Bijelih uoči velikog finala u ŽeneviPosljednji trening juniora Bijelih uoči velikog finala u ŽeneviPosljednji trening juniora Bijelih uoči velikog finala u ŽeneviPosljednji trening juniora Bijelih uoči velikog finala u ŽeneviPosljednji trening juniora Bijelih uoči velikog finala u ŽeneviPosljednji trening juniora Bijelih uoči velikog finala u ŽeneviPosljednji trening juniora Bijelih uoči velikog finala u ŽeneviPosljednji trening juniora Bijelih uoči velikog finala u ŽeneviPosljednji trening juniora Bijelih uoči velikog finala u ŽeneviPosljednji trening juniora Bijelih uoči velikog finala u ŽeneviPosljednji trening juniora Bijelih uoči velikog finala u ŽeneviPosljednji trening juniora Bijelih uoči velikog finala u ŽeneviPosljednji trening juniora Bijelih uoči velikog finala u ŽeneviPosljednji trening juniora Bijelih uoči velikog finala u ŽeneviPosljednji trening juniora Bijelih uoči velikog finala u ŽeneviPosljednji trening juniora Bijelih uoči velikog finala u ŽeneviPosljednji trening juniora Bijelih uoči velikog finala u Ženevi
Posljednji trening juniora Bijelih uoči velikog finala u Ženevi

Kapetan juniora Marko Capan propustio je polufinalni ogled s Milanom zbog tri žuta kartona. Da ipak osjeti čar igranja na završnici UEFA Youth League pobrinula se njegova momčad svladavši talijanskog velikana rezultatom 3:1 osiguravši tako veliko finale Lige prvaka za mlade. Finale koje će veznjak Bijelih i njegova generacija zasigurno pamtiti. Kao i svi navijači Hajduka koji su zdušno uz njih svo ovo vrijeme, a bit će i sutra. Ženeva će se poput Mont Blanca ''bijeliti'' u punom svom sjaju. 

- Presretan sam što ću moći biti u finalu. Ekipi svaka čast, pokazali su da su bolji od Milana i zaslužili su igrati ovo finale. AZ je dobra momčad, ali naši treneri su ih skautirali, pokazat će nam sve što trebamo znati i maksimalno će nas pripremiti. Unutar ekipe je optimizam, nakon svega što smo prošli, nema razloga da se ikoga bojimo. Samo optimistično, vjerujem da možemo pobijediti - kapetanova poruka, koju možete pogledati na Hajduk Digital TV , je više nego jasna i možemo samo poručiti da ova momčad zaista može sve, a to je itekako pokazala cijelu ovu sezonu igrajući i dobijajući velikane europskog nogometa. 

Kapetane, povedi nas prema tom pokalu i pokažite da ste izabrana generacija koja je ostvarila svoje snove i snove svih navijača Hajduka. A i šire.

24/4/2023 - 00:51 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr