Mobile menu
Mario Vušković i Dino Skorup potpisali profesionalne ugovore s Hajdukom

Mario Vušković i Dino Skorup potpisali profesionalne ugovore s Hajdukom

 
16/12/2019 - 14:29 sati
Prva momčad

Mario Vušković i Dino Skorup danas su potpisali profesionalne ugovore s Hajdukom. Dvojac Hajdukovih perspektivnih igrača potpisao je ugovore do ljeta 2024. godine. 

Vušković je 18-godišnji stoper, do sada je upisao tri službena nastupa za prvu momčad Bijelih i redovan je član mlađih selekcija reprezentacije Hrvatske. 

- Jako sam sretan i ponosan zbog potpisa prvog profesionalnog ugovora s Hajdukom, to je ono za što sam radio i što sam sanjao od malih nogu. Hvala Klubu što je stao iza mene i ukazao mi povjerenje, za mene ovo predstavlja veliki motiv za rad i napredak - kazao nam je nakon potpisao Mario Vušković. 

Dino Skorup 20-godišnji je veznjak, prvotimac je Hajduka II, a do sada je nastupio za prvu momčad nastupio u četiri prijateljske utakmice. 

- Nevjerojatan osjećaj, presretan sam i iznimno ponosan zbog potpisa profesionalnog ugovora s najvećim Klubom. Ovo je samo još jedan dodatan poticaj, na meni je da se fokusiram na rad i trening te se nadam da ću u budućnosti dobiti priliku nositi sveti dres pred punim Poljudom - istaknuo je Dino Skorup. 

Čestitamo, Mario i Dino!

16/12/2019 - 14:29 sati
Prva momčad